2777
2789
اصلا گوش نکن حرفشونو یک سال سختی میکشی یه عمر راحتی 

نه اصلا اینجوری نیست این جمله کاملاااا اشتباهه

دانشگاه سختی‌های خودشو داره، بعد ازدواج میکنن سختی‌های خوشو داره ، بعد بچه‌داری و …
قرار نیست با ی قبولی دنیا ب کام کسی بشه

قطعا مشکلاتی خواهد بود

اما تلاش کنید چون با رفتن ب یه دانشگاه خوب با داشتن ی شغل خوب و ی درآمد کافی ، قوی‌تر خواهید بود

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
ممنون عزیزم راهکارات خیلی بدردم خورد🌹

خداروشکر عزیزم💚

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی ده سال پیش سوم بودم کاش مثل آدم میخوندم الان دکتر شده بودم 

ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه‌است

الهی شکر ک الان پی بردین ب اشتباهاتون

پس فرصت خوبیه برا تلاش کردن💚

ب امید روزی ک قبولیتونو خبر بدین😍

شما چند سالته عزیزم

میتونم بپرسم چرا؟😁

دقیقا یکی از دلایلی که نمی‌خونم همینه میگن ما که درس خوندیم چی شدیم که شما هم میخواین درس بخونین!!ان ...

همین الان با عشقم سر این مسئله بحثم شد 

میگفت تو حالا بخون سال بعد ازدواج کردیم درسو ول کن

مگه باغه کلی هدف دارم من 

به قیمت ابروم هم شده ول میکنم دیگه باهاش حرف نمیزنم 

فوقش میگم گوشیم شکست بابام برام دیگه نمیگیره

خودش نخوندع بهم میگه دختر داییم خونده چشاش ال شده بل شده 

زن داییم خونده خواستن برن سفر بهش مرخصی ندادن 

بعدش تو حوصلشو نداری معلومه ولش کن نخون😑

اعصابم خورده میگن میخواد مصوبه تصویب شه

دوست عزیز زیاد نگران نباش به نظر نمیرسه این قانون واسه ۴۰۲ برسه اگه حتی تصویب بشه شما تابستون بیشتر تمرکزت بزار روی تخصصی ها دیگه پاییز قطعی میشه بعد اگه تصویب نشد از پاییز عمومی هارو شروع کن چون چیزی نیست که نتونی از پاییز شروع کنی

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom
اصلا گوش نکن حرفشونو یک سال سختی میکشی یه عمر راحتی 

میگن نخون نمیتونی راحت و اسوده زندگی کنی

درصورتی که منم هدف هایی دارم 

میدونید چیه باور کنید ادم شغلی داشته باشه ،حرفه ای بلد باشه باعث اعتماد به نفسش میشه و در نتیجه حتی تجربه اطرافیانم رو که دیدم ثابت کرده تا وقتی پول داشته باشی حتی بهت احترام هم میزارن 

اگه قراره مشکلی با یه پول حل شه چرا که نه منم باشم میرم دنبال تلاشم برای رسیدن به هدفام

وای انقدر مشغله دارم همش فکر میکنم  تاپیکام رو ببین  با اقایی هم در ارتباطم  اولاش ...

به اون چه بابا

تازه سال کنکورم ما آقا و ارتباط نداریم

مگر این که مثلا کنکور دومت باشه بعد سال ها شوهری چیزی داشته باشی😂😂

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
نخونیم پس چی کنیم  اطرافیام بهم همش میگن ول کن نخون درس خوندن چیه  خیلی نا امید شدم

واییی دقیقا منم انسانی هستی؟

اصلا هیچ برنامه ای نداره هی میگم از فردا اصلا حسش نیس هر کی هم میاد میگ فوق لیسانس هاش به هیج جا نرسیدن تو این جامعه 

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام!