2777
2789
همین کات کردنش سخته  موندم چه بهونه ای بیارم

بهونه نمیخواد...هر فکر و حسی که پیدا میکنه بذار بکنه...بگو من میخوام درس بخونم دلم نمیخواد دغدغه یا بدبختی دیگه ای داشته باشم...شمام الان برام مزاحمی ذهنمو مشغول میکنی...اگه خیلی اصرار داری بعد کنکورم بیا ببینم چی میشه🐈✌🏻

لطفا برام دعا کنید که بتونم به هدفم برسم💛...بوس💛🥑
عزیزم اومدیمو شما به عشقت رسیدی و درس و ول کردین خب خیلیا هستن که اهل درس نیستن و کلا هدفشون خونه دا ...

اره درست میگی من اگه هدفم رو پیدا نکنم و اگه دنبالش نرم واقعا انگار یچی تو وجودم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهونه نمیخواد...هر فکر و حسی که پیدا میکنه بذار بکنه...بگو من میخوام درس بخونم دلم نمیخواد دغدغه یا ...

خخخخ

نمیشه که اینطور شرایطش جور نیست از عکس العملش میترسم 

ابروی خانوادم مهمه

میشه کمکم کنی یه بهونه ای چیزی بیارم برای کات کردن باهاش  اخه ما روستا زندگی میکنیم و جوری هست ...

اولین راه اینه که بگی خونوادم فهمیدن و مخالفت کردن و پدرم گفته اگه به ارتباطت ادامه بدی هرچی دیدی از چشم خودت دیدی و از این جور حرفا.بگو بابام میکشتم.بعدم دیگه جوابشو نده که بخواد تهدیدت کنه.

عکس و ایناتم پخش نمی کنه خیالت راحت.پخش کنه شکایت می کنی ازش پدرشو درمیاره فتا‌.

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
خخخخ نمیشه که اینطور شرایطش جور نیست از عکس العملش میترسم  ابروی خانوادم مهمه

خانوادت در جریانن؟...اگه نه و میخوای سکرت بمونه خب مسالمت امیز قضیه رو جمع کن

لطفا برام دعا کنید که بتونم به هدفم برسم💛...بوس💛🥑
اولین راه اینه که بگی خونوادم فهمیدن و مخالفت کردن و پدرم گفته اگه به ارتباطت ادامه بدی هرچی دیدی از ...

درست اینو میگم خب 

اما نمیگم پدرم 

عکس هم که پخش نمیکنه و فکر نکنم بتونه پخش کنه چون برادرام بفهمن دعواعه🤣

عکس العمل شما چیه؟

بیشتر با خوبی و نصیحت پیش میرم

ولی تاثیری نداره 

همش دوس داره بره گیم نت ،تو خونه هم گوشی به دست ...خودم خیلی حرص میخورم ،حیفم میاد که خیلی درسخون  بودهمش معدل ۱۹ و ۲۰  ولی برا کنکور فک نکنم بخونه