2777
2789
بس که میشینی فک میکنی ب دبیری😐 باید ب دنبال ارتقاء درصدات باشی، ب دنبال رفع ابهامات فک کردن ب هدف ...

وای انقدر مشغله دارم همش فکر میکنم 

تاپیکام رو ببین 

با اقایی هم در ارتباطم 

اولاش ک میگفت درس نخون باعث میشه فردا روزی زندگیمون بهم بریزه 

بعدش که راضی شد گفت فردا روزی مشکل پیش اومد نگی تثصیر توعه ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میگین بابا کنکور ۱۴۰۲ از الان بشینیم بخونیم؟ وادددفاااااک ازالاااان؟ تاااا تیرسال دیگ😐😐خدایااا ...

چند سالته؟ امسال کنکور داری؟...مگه از پشت کوه اومدی که اینطوری میگی😐😂😂

لطفا برام دعا کنید که بتونم به هدفم برسم💛...بوس💛🥑
نخونیم پس چی کنیم  اطرافیام بهم همش میگن ول کن نخون درس خوندن چیه  خیلی نا امید شدم

دقیقا یکی از دلایلی که نمی‌خونم همینه میگن ما که درس خوندیم چی شدیم که شما هم میخواین درس بخونین!!انگار با آدم ددشمنی دارن مدام فاز منفی میدن

این روزا ک به بدترین حالت میگذره اسمش زندگیه...
پسر منم کنکور ۴۰۲هس ولی اصلا نمیخونه خیلی نگرانم شما ک همسنشی‌ میشه بگی چیکار کنم یکم بخودش بیاد

تجربه ثابت کرده داشتن پدر و مادر نگران خودش یه معضله و باعث میشه فرزند نتونه خوب واسه هدفش تلاش کنه.

من میفهمم ک مادرید و نگران ‌… ولی خواهشا اجازه ندید استرس‌تون ب پسرتون منتقل بشه

مامان من محیطو برام آروم کرده بود هیچ استرسی از خودش بروز نمیداد هیچیییی طوری رفتار میکرد ک انگار سلامتی و آرامش من براش از هرچیزی مهمتره… یه روز خیلی اتفاقی شنیدم ک با خاله‌ام صحبت میکردن و از اضطرابی ک نسبت ب من، آیندم و کنکورم داشتن میگفتن… واقعا جا خوردم میخواستم برم دستاشونو ببوسم ک اینقدررر نگران منن ولی هیچ استرسی ب من منتقل نکردن … حتی شب کنکورم هررررکاری برام کردن ک آرامش داشته باشم غذای مورد علاقمو پختن، باهام حرف زدن دعاهایی یادم دادن و خودشونم برام دعا کردن

اینا رو گفتم ک بگم درسته نگران‌اید ولی نذارید این حس به پسرتون منتقل شه… من عاشق مادرم بودم بیشتر عاشقش شدم با رفتار‌های سنجیدشون

.

.

شاید دلیل تلاش نکردن پسرشما این باشه ک هدفی نداره!!؟؟

در هر صورت باید علت عدم تلاش مشخص بشه بعد دنبال راهکار باشید.

ناگفته نمونه ک پسرا خیلییی خونسرد تر از دخترا هستن در این زمینه‌ها😂💚

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛