2777
2789
پسر منم کنکور ۴۰۲هس ولی اصلا نمیخونه خیلی نگرانم شما ک همسنشی‌ میشه بگی چیکار کنم یکم بخودش بیاد

تجربه ثابت کرده پدر مادر با تفنگ بالا سر بچه هم بشینن تموم سالو باز تا خود بچه نخواد چیزی تغییر نمیکنه...بهش تلنگر بزنین ولی اول و اخر خودش باید بخواد

لطفا برام دعا کنید که بتونم به هدفم برسم💛...بوس💛🥑

قرار بر این شدکه هیچ تغییری نداشته باشه

بشین درستو بخون خودتو سرگرم مسخره‌بازیای اینا نکن ک پشیمون میشی

رشتت چیه؟ 

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ۲ روزه اومدم بخونم حالم بد شد نا امید شدم  چی کنم خدایا خیلی دوست دارم قبول شم دبیری اما ن ...

اخههه از الان مبخابن بخونین واسسسسه ۱۴۰۲؟؟؟ مزیضین مگه اخه😂

چه ناعادلانه سکوت کرده ایم...:)
پسر منم کنکور ۴۰۲هس ولی اصلا نمیخونه خیلی نگرانم شما ک همسنشی‌ میشه بگی چیکار کنم یکم بخودش بیاد

پسر من امسال کنکور داشت نخونده رفت  تا خودش نخواد کاری نمیشه کرد  از همون روز کنکور شروع کرد به خوندن زیاد  بدجوری پشیمون شده  

ازالان واسه ۴۰۲؟😐😐😐😐چخبره مگه پزشکیاشم از شهریور و مهرشروع میکنن چخبره مگ ازالان

هووو شما چه سالی کنکور دادین؟😂😂😂اون قدیما بود از عید شروع میکردن پزشکی تهران رو شاخشون بود...الان همه سر و دست میشکونن

لطفا برام دعا کنید که بتونم به هدفم برسم💛...بوس💛🥑

والا من خودمم هنوز شروع نکردم اول مسیر هدفش و مشخص کنه اینکه قبولی چه رشته ای مدنظرشه بعد اینکه میتونید مشاوره تحصیلی ببریدش واسش برنامه ریزی کنه و شروع کنه

این روزا ک به بدترین حالت میگذره اسمش زندگیه...
وای ۲ روزه اومدم بخونم حالم بد شد نا امید شدم  چی کنم خدایا خیلی دوست دارم قبول شم دبیری اما ن ...

بس که میشینی فک میکنی ب دبیری😐

باید ب دنبال ارتقاء درصدات باشی، ب دنبال رفع ابهامات

فک کردن ب هدف خوبه ولی وقتی گیر بدی بهش میشه رویابافی

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
هووو شما چه سالی کنکور دادین؟😂😂😂اون قدیما بود از عید شروع میکردن پزشکی تهران رو شاخشون بود...الان ...

چی میگین بابا کنکور ۱۴۰۲ از الان بشینیم بخونیم؟ وادددفاااااک ازالاااان؟ تاااا تیرسال دیگ😐😐خدایااا مشاورشام ازالان برنامه نمیدن

چه ناعادلانه سکوت کرده ایم...:)