2777
2789

سلام عزیزم من مشاور پوست و مو هستم 

پوستتون رو باید ببینم و نوعش رو بدونم تا بتونم دقیق راهنماییتون کنم ولی در کل باید یه روتین پوستی داشته باشین که توش شوینده ، تونر مناسب پوستتون، آبرسان قوی ، دور چشم مناسب سنتون و ضدآفتاب داشته باشه 

آبرسان قوی میتونه سرم هیالورونیک باشه که بمب آبرسانی پوسته یا میتونه فقط کرم آبرسان باشه اینم بستگی به پوستتون داره حالا اگه دوست داشتید بگید بهتون چند تا برند مناسب هم معرفی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم اگ بخاین پوستم ببینین ک میرم دکتر گفتم همینجوری اسمشوبگین

اگه حرف بدی زدم عذر میخوام فکر کنم منظورم رو متوجه نشدید وگرنه از هم طلبکار نیستیم که قصدم کمک بیشتر و متناسب با نوع پوستتون بود به هرحال 

برای آبرسان لافارر ،ووچه، نوتروژینا ،سیمپل ، رمالیفت ، ژوت برندهای عالی هستن من از برند ایرانی هم فقط از تراست راضی بودم اینقدر که خودم نماینده فروشش شدم 

برای ضد آفتاب هم اگه پوستتون چربه پیکسل، ژیناژن ،نئودرم، لافارر 

برای تونر من خودم سیگل مصرف کردم بد نبود ولی بوی تند داشت  بایودرم هم مصرف کردم

دیگه براتون بگم دور چشم هم ، تراست ، درمالیفت

نیتروژینا، ولفورا 

تمام این برند ها که عرض کردم خدمتتون قبلش نوع پوستتون رو بشناسید و بعد تحقیق کنید کدوم سازگارتر هست با پوستتون

امیدوارم به کارتون بیاد روز خوش

اگه حس میکنین پوستتون مات شده و خشکی داره قسمت گونه هاتون یا پیشانی حتما از سرم هیالورونیک در کنار جوانساز استفاده کنید 

و برای زیر چشمتون هم حتما کرم یا سرم جدا تهیه کنید 

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه چهارصد هزاری بره لیزر.یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی درمان ندارن توروخدا معجزه نزنید همش اشقاله.یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو دیوار همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد.الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم.کلاچهرمو عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش.منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده.این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش09026744639
از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صور ...

بس کن لطفا همه جا همینو میگی

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

عزیزم من برای جوانسازی صورت و گردنم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفتم پوستم کامل ۱۰ سال جوون شده 

شماره دکترمو میزارم کارش عالیه . خانم دکتر عباسی ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

سلام من جوانسازی پوست در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر المیرا صدیقی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️

هر چی میدونم دربارهی انواع جوانساز ( مثل ایمدین ، کوکونات و...) میگم ایشالا پولتون حروم نشه 

اولین نکته : بعضی محصولات جوانساز خوبن که معرفی میکنم ولی دقت کنید کسی که روتین پوستی نداره ، آبرسان مرطوب کننده و ضد افتاب نمیزنه دنبال هیچ جوانسازی نره چون فایده نداره . 

دومین نکته : جوانساز های فیزیکی مثل بعضی لیزر ها ، دستگاه ها و... بعضی ها خوبن بعضی ها به شدت بد و مشکلات پوستی ایجاد میکنن خیلی خیلی دقت کنید . 

سومین نکته : بعضی جوانساز ها مثل برخی تزریق ها و... اثرات موقتی دارن و نظرات مثبت به خاطر اینه که مشتری های توی چند روز اول نظر مثبت میدن سریع و بعدش که به حالت اول برمیگرده دیگه نظری ازشون نیست که شما ببینید . 

جوانساز های غذایی مثل قرص ها : یکی از فوق العاده ترین ها ایمدین هست که هم خاصیت جوانسازی ، سفید کننده ی پوست ، تحریک کلاژن سازی و... ولی گرون و لاکچریه اما اگر توان خرید دارید شک نکنید و حتما بخریدش . بهتره دو دوره استفاده کنید حداقل اما افرادی بودن که خیلی سریع نتیجه هم گرفتن . کوکونات کلاژن هم که قبلا گفتم اونم خوبه با قیمت مناسبتر یادتون باشه نتیجه تو استمرار شماست . ایمدین مخصوصا روی لک های پوستی عجیب اثر گزاره . ماسک ها هم بد نیستن ولی بیشتر خاصیت های مقطعی دارن و توی روتین خودشو نشون میده 

توصیه میکنم اگر پوست حساسی ندارید رتینول هم توی روتین داشته باشید . رتینول هم یک اکتیو جوانساز هست ولی اگر 1 درصد بود هفته ای 3 بار اصلا استفاده نکنید برندش هم اوردینری یا کوزارکس خوبن . لیفت شدن پوست هم حاصل تحریک کلاژن سازی پوست هست که همینا که گفتم میتونن کمک خیلی خوبی بکنن . قرص های ایرانی هم خودتون میدونید ولی من توصیه نمیکنم که اصلا وقت بذارید براش هزینه که بماند . ولی کلا اگر توان مالی داشتید حداقل یک بار ایمدین و امتحان کنید . به طور کلی هم که منظورمون از جوانسازی ایناست (سفید شدن ، آب افتادن زیر پوست ، لیفت شدن و رفع چین و چروک)

(قسمت تکراری اگر قبلا خوندی نخون )

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم