هر چی میدونم دربارهی انواع جوانساز ( مثل ایمدین ، کوکونات و...) میگم ایشالا پولتون حروم نشه 
اولین نکته : بعضی محصولات جوانساز خوبن که معرفی میکنم ولی دقت کنید کسی که روتین پوستی نداره ، آبرسان مرطوب کننده و ضد افتاب نمیزنه دنبال هیچ جوانسازی نره چون فایده نداره . 
دومین نکته : جوانساز های فیزیکی مثل بعضی لیزر ها ، دستگاه ها و... بعضی ها خوبن بعضی ها به شدت بد و مشکلات پوستی ایجاد میکنن خیلی خیلی دقت کنید . 
سومین نکته : بعضی جوانساز ها مثل برخی تزریق ها و... اثرات موقتی دارن و نظرات مثبت به خاطر اینه که مشتری های توی چند روز اول نظر مثبت میدن سریع و بعدش که به حالت اول برمیگرده دیگه نظری ازشون نیست که شما ببینید . 
جوانساز های غذایی مثل قرص ها : یکی از فوق العاده ترین ها ایمدین هست که هم خاصیت جوانسازی ، سفید کننده ی پوست ، تحریک کلاژن سازی و... ولی گرون و لاکچریه اما اگر توان خرید دارید شک نکنید و حتما بخریدش . بهتره دو دوره استفاده کنید حداقل اما افرادی بودن که خیلی سریع نتیجه هم گرفتن . کوکونات کلاژن هم که قبلا گفتم اونم خوبه با قیمت مناسبتر یادتون باشه نتیجه تو استمرار شماست . ایمدین مخصوصا روی لک های پوستی عجیب اثر گزاره . ماسک ها هم بد نیستن ولی بیشتر خاصیت های مقطعی دارن و توی روتین خودشو نشون میده 
توصیه میکنم اگر پوست حساسی ندارید رتینول هم توی روتین داشته باشید . رتینول هم یک اکتیو جوانساز هست ولی اگر 1 درصد بود هفته ای 3 بار اصلا استفاده نکنید برندش هم اوردینری یا کوزارکس خوبن . لیفت شدن پوست هم حاصل تحریک کلاژن سازی پوست هست که همینا که گفتم میتونن کمک خیلی خوبی بکنن . قرص های ایرانی هم خودتون میدونید ولی من توصیه نمیکنم که اصلا وقت بذارید براش هزینه که بماند . ولی کلا اگر توان مالی داشتید حداقل یک بار ایمدین و امتحان کنید . به طور کلی هم که منظورمون از جوانسازی ایناست (سفید شدن ، آب افتادن زیر پوست ، لیفت شدن و رفع چین و چروک)
(قسمت تکراری اگر قبلا خوندی نخون )
خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن
به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن 
اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 
دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 
سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 
سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم