2777
2789
عنوان

خانمای مجرد انتظاراتتون‌

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 32 پست
با اخلاق،خوش قیافه،خوشتیپ،مهربان،صبور،دوستم داشته باشه، عاشقم باشه،تحصیلات دانشگاهی داشته باشه،کار خ ...

صداقت داشته باشه و با درک وشعورهم باشه و منو همینجوری که هستم بپذیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اخلاق،خوش قیافه،خوشتیپ،مهربان،صبور،دوستم داشته باشه، عاشقم باشه،تحصیلات دانشگاهی داشته باشه،کار خ ...

منم میخوام یه دونه از اینا  

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای
از خدا بترسه مهربون باشه لوتی باشه به معنای واقعی مرد

حالا فک کنین این سوالو جلسه اولی که مامان پسر بدون پسرش بیاد ازتون بپرسه ،بنظرتون توی جمع خانما آدم میتونه یا باید تمام این چیزایی که مدنظرش بگه؟من فک میکنم ممکنه به پسر بگن که دستش بیاد تو چی میخوای همونطوری از خودش تعریف کنه یا چمیدونم گفتن یه سری از انتظارات جلوی  خانواده ها بگن زیاده خواهه

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای
ببینید واقعا اگه آدم بنویسه اتفاق می افته من چند ماه پیش یه جا نوشتم خواستگار تقریبا همون جوری برام ...

اره عزیزم ولی باید تلاش کنیم سطح خودمونو هم  ببریم بالا

الهی به زودی اون کسی که مدنظرته بیاد و جور بشه همه چی و به صلاحتم باشه عزیزم

ببینید واقعا اگه آدم بنویسه اتفاق می افته من چند ماه پیش یه جا نوشتم خواستگار تقریبا همون جوری برام ...

حالا فک کنین این سوالو جلسه اولی که مامان پسر بدون پسرش بیاد ازتون بپرسه ،بنظرتون توی جمع خانما آدم میتونه یا باید تمام این چیزایی که مدنظرش بگه؟من فک میکنم ممکنه به پسر بگن که دستش بیاد تو چی میخوای همونطوری از خودش تعریف کنه یا چمیدونم گفتن یه سری از انتظارات جلوی  خانواده ها بگن زیاده خواهه

حالا فک کنین این سوالو جلسه اولی که مامان پسر بدون پسرش بیاد ازتون بپرسه ،بنظرتون توی جمع خانما آدم ...

نه نمیتونم بگم

خودم شخصی مطرح میکنم و بعدش تحقیق

من ۹۹ درصد فرشته‌م ، اما امان از اون یه درصد :/ 
نه نمیتونم بگم خودم شخصی مطرح میکنم و بعدش تحقیق

الان چندباره برای من پیش اومده که خواهر یا مامان پسره میپرسن و نمیدونم چه جوابی باید بدم که نه لو بره انتظارات و دیگه نتونم درستی وغلطیشو مطمئن  بشم موقع صحبت جلسه خواستگاری

الان چندباره برای من پیش اومده که خواهر یا مامان پسره میپرسن و نمیدونم چه جوابی باید بدم که نه لو بر ...

🤕🤕منم اینجوری ام

من ۹۹ درصد فرشته‌م ، اما امان از اون یه درصد :/