2777
2789
عنوان

خانمای مجرد انتظاراتتون‌

286 بازدید | 32 پست

از همسر آینده اتون چیه؟مذهبی ها هم میشه انتظاراتتونو بگین؟خواستگاراتون چه شرایطی باید داشته باشه؟

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مذهبی نیسم ولی شوهر باخدا میخوام حروم و حلال براش مهم باشه آدم باشه 

چه قشنگ  ان شاءالله  بهش برسی

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای

من مذهبی ام / کسی که دوسش دارم نماز میخونه روزه میگیره خبر دارم که خیلی حلال حروم سرش میشه / شغلش رسمیه هرچند حقوق نجومی نداره حدود ۱۰ تومن میگیره / و اینکه ب خانواده اش احترام میزاره مسخص میشه بعدا منم براش مهمم / و هیچوقتم ارتباط با جنس مخالف نداشته / از لحاظ مالیم ماشین داره خونه ن 

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 
من مذهبی ام / کسی که دوسش دارم نماز میخونه روزه میگیره خبر دارم که خیلی حلال حروم سرش میشه / شغلش رس ...

خیلی عالی

ان شاءالله  که خوشبخت بشین عزیزم

با اخلاق،خوش قیافه،خوشتیپ،مهربان،صبور،دوستم داشته باشه، عاشقم باشه،تحصیلات دانشگاهی داشته باشه،کار خوب با درآمدعالی داشته باشه،خونه خوب در جای عالی و ماشین عالی داشته باشه،خانواده خوبی داشته باشه که بهم احترام بذارن،خودش بهم احترام بذاره،اجتماعی باشه،خانواده دوست باشه،سالم باشه چه ازنظر روحی و چه جسمی،اولین دختر تو زندگیش باشم،سنش ۴سال حداکثر از من بیشتر باشه،نماز خون باشه،اهل حلال و حرام باشه،

فدات شم مرسی😘😘 حالا کو تا برسیم😅ب هم

برای خدا نشد نداره ،هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم