الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از خدا بترسه مهربون باشه لوتی باشه به معنای واقعی مرد
حالا فک کنین این سوالو جلسه اولی که مامان پسر بدون پسرش بیاد ازتون بپرسه ،بنظرتون توی جمع خانما آدم میتونه یا باید تمام این چیزایی که مدنظرش بگه؟من فک میکنم ممکنه به پسر بگن که دستش بیاد تو چی میخوای همونطوری از خودش تعریف کنه یا چمیدونم گفتن یه سری از انتظارات جلوی خانواده ها بگن زیاده خواهه
دوستای گلم یه مشکلی برام پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای
ببینید واقعا اگه آدم بنویسه اتفاق می افته من چند ماه پیش یه جا نوشتم خواستگار تقریبا همون جوری برام ...
حالا فک کنین این سوالو جلسه اولی که مامان پسر بدون پسرش بیاد ازتون بپرسه ،بنظرتون توی جمع خانما آدم میتونه یا باید تمام این چیزایی که مدنظرش بگه؟من فک میکنم ممکنه به پسر بگن که دستش بیاد تو چی میخوای همونطوری از خودش تعریف کنه یا چمیدونم گفتن یه سری از انتظارات جلوی خانواده ها بگن زیاده خواهه
دوستای گلم یه مشکلی برام پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای
الان چندباره برای من پیش اومده که خواهر یا مامان پسره میپرسن و نمیدونم چه جوابی باید بدم که نه لو بره انتظارات و دیگه نتونم درستی وغلطیشو مطمئن بشم موقع صحبت جلسه خواستگاری