2777
2789

چطور آرومش کنم بچه پنجم هست یه بچه طبیعی آورده ۳تا سز شده وضعیت مالی خوبی دارن خداروشکر چندین خونه و فروشگاه دارن زندگی خوبی داره همسرشم مرد خوبیه میگه سنم بالاست ۳۸سالشه گفتم تحت نظر دکتر باش میگه دکتر گفت که خیلی خطر ناکه دلش خالی شده بعدم ایشون پریود نامنظمی داشتن مثل این که سرزایمان چهارم لوله هاش و بسته ولی نمیدونم طفلی چطور باردار شدن میگه سزارین سومم دکتر گفت چسپندگی دارم و بارداری خطرناکه برام منم گفتم لوله هام رو ببندید ولی باردار شدن طفلی همیشه چند ماه پریود نمیشده بیخیال میشه حتی حالت تهوع داشته ولی فکر کرده معدش بهم ریخته باورتون نمیشه ۵ماهه باردار فهمیده چون خاطر جمع بوده که لوله هاش بیتس..حالا چیکار کنه بنده خدا ؟🤔🤔

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

مامان من ۳۹ سالگی باردار شد خواهرم بدنیا اومد سالم سالم 

بگو هیچ نگران نباشه طوری نمیشه 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه میترسه هروز داره میزایه😶😶😶اولش فکر کردم شکم اولشه

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

هدیه خداست

فقط بیشتر باید مراقب خودشون و بچه باشه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

والا اون زودتر از من زایمان می‌کنه فقد کافیه اراده کنه بچه ی پنجم ک استرس نداره آخه سنشم ک زیاد نیست بعدشم مگ عهد قجره تو بیمارستان خفن بهش میرسن 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

بنظرم ۳۸سال خیلی هم سن بالایی نیست واسه بارداری الان تازه تو چهل سالگی دارن ازدواج میکنن.بعدشم خدا بزرگه تحت نظر دکتر باشه هیچ مشکلی هم براش پیش نمیاد وبه امید خدا فارغ میشه.تنها خطر همین استرسه ونگرانیه که داره

حالا خوبه میترسه هروز داره میزایه😶😶😶اولش فکر کردم شکم اولشه

عزیزم اولا وضعیت مالی خوبی دارن دوما زایمان چهارم لوله هاش و بسته بنده خدا فکر نمیکرده که باردار بشه الان جای مرحم نمک رو زخم این بنده خدا نپاشید

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

بنظر من کسیکه ۵یا 6تا بچه بیاره تو این دورو زمونه خیلی بی عقله یکی فوقش دوتاشم زیاده چون. در آینده همین بچه ها میگن چرا مارو ب دنیا آوردین با این همه کمبود گناهه گناه آرزو همه چی ب دلشون میمونه🙂