2777
2789

اقا من همیشه همه نمراتم تو دانشگاه خوبه همیشه هم حداقل۲دور درسارو میخونم اما امروز نمیدونم چرا احمق شدم تقلب کردم الان میترسم ببرنم کمیته انضباطی یا بهم درسو صفر بدن چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارشو نداری  برو دانشگاه پیداش کن بگو چیزی نداشتی داخلش و همینطوری بردی

گفتم اما قبول نکردن یه جوری برخورد کردن باهم انگار ادم کشتم یا مواد جابه جا کردم اتفاقا اول امتحان گرفتن همه رو خودم بلد بودم نوشتم

گفتم اما قبول نکردن یه جوری برخورد کردن باهم انگار ادم کشتم یا مواد جابه جا کردم اتفاقا اول امتحان گ ...

خب باز بهتره راحت تر میتونی ثابت کنی تقلب نکردی  

برو به اموزش بگو یا به استادت بگو

گفتم اما قبول نکردن یه جوری برخورد کردن باهم انگار ادم کشتم یا مواد جابه جا کردم اتفاقا اول امتحان گ ...

میخواستم به استادم بگم یه دفعه دیدم همه ریختن سرم نه نگووو اگه بگی بدتره هرچی میخوایتم ثابت کنم بدتر میسد انگار یکی فهمیده رفته گفته

اگه اول امتحان ازت گرفتن و مراقب هم گزارش داده همینو, نترس پس

کمیته انظباطی میشی و اونجام خیلی باهات بد برخورد میکنن و سرت داد میزنن و.... اهمیت نده فقط بگو من اصلا استفاده نکردم ازش و چیزی توش نداشتم و مراقبم اول امتحان ازم تحویل گرفت 

دوستمو زمان دانشجویی بردن اول امتحان ازش تقلب گرفتن برگه شو تصحیح کردند