2777
2789
عنوان

آشنایی با پسر چهلوسه ساله

739 بازدید | 57 پست

من ۲۶ سالمه زبان تدریس میکنم 

اون ۴۳ سالشه وکیله تازگیا اشنا شدیم 

کلا حوصله نداره پیام بده یا زنگ بزنه حوصله نازکشی نداره ولی قربون صدقه میره بعضی وقتا !

میگه من خودمو اپدیت نگه میدارم توام بیشتر از سنت میفهمی پس به مشکل نمیخوریم🙁🙁

بنظرتون این اختلاف سنی مشکل ایجاد میکنه یاچی؟؟

مشکل ایجاد میکنه

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی دیدم به مشکل میخوره گاهی هم نه 

قاعده کلی نداره باید اگه قصدتون جدیه برای ازدواج قبلش مشاوره برید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خیلی زیاده... ینی خییییلی زیاده ها اصلا اصلا گول این آپدیت و... نخور با هم. نسل خودت اشنا شو... این قربون صدقه هم بخاطر نکه داشتن شماس

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مطمئن باش خیلی به مشکل می‌خوری اون مال یه دهه دیگه یه فکرای دیگه لی تو هنوز خیلی فرصت‌های بهترم مطمئن باش برات هست خودتو الکی عذاب نده

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻️

شدیدا مشکل ایجاد میکنه.نمونشو داشتیم تو خانواده

دختره مهمونیا جشنا تنها میومد چون اقا نیاز ب استراحت داشت یا حوصله جمعای همسنامونو نداشت

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

والا انگار ادم داره با پدرش زندگی میکنه

دیگه نه حوصله دارن نه هیچی

۱۷ سال بیشتر از شما زندگی کرده و همه چی رو تجربه کرده

دیگه ذوق و شوقی ندارن

و خب همینم که دست روی دختر جوون میزاره خودش خیلی جای سوال داره

و اینکه تا این سن هم ازدواج نکرده بیشتر جای سوال داره

و بنظرم هرچی هم بگه بهانه ست، اونم توی ایران

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch