2777
2789
عنوان

پسری ک قصدش ازدواجه

174 بازدید | 14 پست

پسره خیلییی خوب و مهربونه دیشب همینجور حرف عروسی و این چیزا بود بش گفتم تو کی میخای ازدواج کنی گفتش فعلا قصد ازدواج ندارم. کارش هنوز مشخص نیس نمیدونم من ک خیلی ناراحتم البته بعد دو ماه توقع ندارم بگه میخام با تو ازدواج کنم ولی میترسم همینجوری بمونیم. راهی نیس بفهمم چ نظری دربارم داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه ادمی که کار نداره فصد ازدواج نداره...تا کی کار کنه پس انداز کنه....حتما سنتون هم خیلی کمه...ا ...

😂😂😂😂

پسری که 31 سالشه سنش کمه؟ منم 24 سالمه. عجلمم برا اینه ک بم نگن ترشیده و ناجور نگام کنن. شرایط محیطی خودتونو با بقیه یکی ندونید. 

کار داره ولی هی ازمون استخدامی میده

خب  اینکه قرار. نیست بیاد اگه خواستگار داری بخاطر دوست پسری ک معلوم نیست رد نکن 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
😂😂😂😂پسری که 31 سالشه سنش کمه؟ منم 24 سالمه. عجلمم برا اینه ک بم نگن ترشیده و ناجور نگام کنن. شرا ...

وقتی رک بهت میگه قصد ازدواج ندارم روش حساب نکن. خیلی هم باهاش صمیمی نشو. به چشم رابطه بهش نگاه نکن. که هر وقت گزینه مناسبتری برات اومد بتونی راحت رها کنی. 

یعنی چی راهی نیس؟میخوای باهاش باشی تا هروقت بخواد؟حق شما و وظیفه شماست بعد چند ماه پیگیر شی ک هدفش از ارتباط چیه

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

😂😂😂😂پسری که 31 سالشه سنش کمه؟ منم 24 سالمه. عجلمم برا اینه ک بم نگن ترشیده و ناجور نگام کنن. شرا ...

اوه اوضاع بدتر شد که...۳۱سالشه و نمیدونه میخواد چیکار کنه؟اگه شرایط محیطیت اینقدر بده زیاد رو این ادم سرمایه گزاری نکن چون با ازمون استخدامی قبول شدن حقوقی که دریافت میکنه واقعا نمیشه باهاش یه زندگی شروع کرد...

پسرا بر اساس دیدن کیس مناسب قصد ازدواج پیدا نمیکنن! 

بر اساس شرایط شخصی خودشون انتخاب میکنن کی ازدواج کنن

دقیقا برعکس دخترا

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چند ماه؟ الان همش دوماه باهمیم

بستگی به ارتباطتون داره شاید تا۶ماه اوکی

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

اگه قصدت ازدواجه و مستقیم داره میگه که نمیخواد ازدواج کنه بنظرم رابطه رو تا وابسته تر نشدی تموم کن.من چند سال به پای کسی موندم که دوستش داشتم و میدونستم کلا اهل ازدواج نیست ولی بازم امید داشتم و نشد که بشه‌. الان پشیمونم که چرا عمرم تلف کردم و هر خواستگاری میومد رد میکردم 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔