2777
2789
عنوان

دو راهی سخت زندگی من

132 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها 

من ۱۸ سالمه همه چی تو زندگیم عادی و بدون بالا پایین جلو میرفت تا اینکه پارسال آبان توی تلگرام با پسری آشنا شدم یه سالو نیم ازم بزرگ تر هست هم استانی هستیم تهران مهندسی میخونه اینم بگم پسر پاک و مومن و کاری تو ۱۹ سالگی با پول خودش ماشین هم  خریده خیلی هم با بی محبتی و نق زدنای من کنار اومده و چیزی نگفته

پارسال که من کنکور داشتم زیاد جدی نمیگرفتم میگفتم بعدا بهم میزنم ولی  الان بهش گفتم پسره خیلی بهم اصرار کرد می دونم اصرارش از لاشی بودن و این حرفا نیس 

از طرفی هم زیاد عاشق دلبسته وابسته نبودم من بعد کنکورم میخواستم تا حدود ۲۵ سالگی از فضای عشق و عاشقی دور باشم ولی الان تو دو راهی گیر کردم 

از طرفی میخوام آزاد باشم از طرفی بعضی وقتا واقعا میخوام به یه رابطه پایدار فکر کنم 

پسره هم واقعا خوب و کاری هست اما یه ذره غیرتی و مذهبی هست که من زیاد نیستم باهاشون 

ببخشید سرتونو درد آوردم اگه شما تو موقعیت من بودین چیکار میکردین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس نگو با پول خودش😉 از نظر من پسر ١٩ ساله حتي بهترين پسر بچه هست اصاا بهش فكر نميكنم

با کم سن بودنش موافقم و همین یکم منو میترسونه از طرفی اطرافمم خیلیا رو میبینمکه از سن کم  با هم بودن ولی عوض نشدن خیلی سخته واقعن

با کم سن بودنش موافقم و همین یکم منو میترسونه از طرفی اطرافمم خیلیا رو میبینمکه از سن کم  با هم ...

استش متوجه عجله شما نميشم.

خيلي ها ميان سمت يك دحتر

قرار بشه هركي از راه رسيد بريم توي فكرش كه نكيشه

💕

🥸🥸چه ربطي داره؟ هركي دوسمون ذاشت پس بهش راه بديم چون شايد دلش بشكنه؟؟  شما راع زيادي در پي ...

آره راس میگین من چون یه مدت باهاش در ارتباط بودم این حسو دارم شاید