2777
2789

دوستای خوبم ما میخوایم خونمون رو عوض کنیم حالا موندم گازصفحه ایی شیشه ایی بگیرم یا استیل 

آخه خونه قبلی گازش شیشه ایی مشکی بود واسه تمیز کردنش خیلی دردسرداشتم اول بادستمال چربی رو میگرفتم بعد با رایت وروزنامه پاکش میکردم بعد بایه دستمال دیگه پرزاش رومیگرفتم چون شیشه بودنورکه می افتاد حتی اثرانگشتم پیدا بود حالا خواستم استیل بگیرم فروشنده گفت استیل پاک کردنش سخت تره چربی روش میمونه خط وخش می افته بنظرشما کدوم بهتره؟؟؟

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استیل بهتره به شرطی که درست تمیزبشه .من گازصفحه ای ندارم ولی همین فرگازی که دارم استیله وخط وخش خم نیوفتاده 

درضمن تازگیاگازای شیشه ای زیادپیش اومده که ترکیده .خیلی مطمئن نیس

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من شیشه ای دارم هرچی تمیز میکنم رد دستمال معلومه  قطره آب بریزه لک میشه معلومه استیل خوبه

آره باید مدام زیر کتری وقابلمه رو با دستمال خشک کنم چون ردآب روش بمونه لکه سفید میزنه

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 

استیل بهتره.شیشه ای باکمی تغییردماکه کمی سردوگرم میشه گاهی منفجرمیشه.وحتی گاهی باسررفتن یه چیزمایع میترکه.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست...