2777
2789
عنوان

من شدم آدم بده😔😔😔

253 بازدید | 23 پست

قبل ازدواج خودمو آماده میکردم ک اگه شوهرم بداخلاق بود یا دست بزن داشت، چجوری آرومش کنم و باهاش کنار بیام...

اما حالا ک سه سالی هست ک از زندگیم میگذره، میبینم ک خودم شدم آدم بده‌ی زندگیم!!!!!😭😭😭

اونی که طعنه میزنه منم.. اونی ک دعوا میکنه منم... اونی که داد میزنه منم.. اونی که قهر میکنه و بااینکه تقصیر خودشه، حاضر نیس عذرخواهی کنه منم!🤕

و اونی که آرومه، مهربونه، منو عشقم صدا میزنه، همیشه واسه آشتی پاقدم میشه، گل میخره، عذرخواهی میکنه و و و ... اونه!!!❤

الان میاین فحشم میدین، ولی اشکال نداره، من خودم بارها به خودم فحش دادم و شب‌ها گریه کردم ک خدا اخلاقمو درست کنه!! ولی کاش یکی یه راه‌حل بده که چرا من اینجوریم و نمیتونم خودمو کنترل کنم!

از وقتی هم ک بچه اومده، حسابی بدتر شدم! سر بچه داد میزنم و...😭😭😭

ویژگی‌های درونی‌ام هم اینه : آبانی دهه ۷۰ - درون‌گرا - بصری - مزاج سرد و خشک - عاشق فیلم‌های ترسناک خارجی - عاشق هنر و نقاشی

ویژگی‌های شوهرم : بهمنی دهه ۶۰ - درون‌گرا - لمسی - مزاج گرم و خشک - عاشق فیلم‌های عاشقانه ایرانی - عاشق تاریخ

ممنون میشم راهکار بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریلکسیشن کن خیلی موثره

وقت عصبانیت نفس های عمیق بکش تا آشپزخانه قدم آرام بردار برو و یک لیوان آب بخور 

یادت باشه و تکرار کن فریاد زدن چهره و شخصیت زن و زشت و زننده میکنه

بگم مردا تا یه حد تحمل میکنن، نذار ورق برگرده  

دنیا با مهربونی جایقشنگ‌تریه   کاربری2  
ریلکسیشن کن خیلی موثره وقت عصبانیت نفس های عمیق بکش تا آشپزخانه قدم آرام بردار برو و یک لیوان آب بخ ...

مگه زن ومرد داره همه یوقتا فریاد میزنن،خواهشن انقد همچیزو برای زن زشت وزننده ندونیم،ماهم انسانیم عصبانی میشیم 

همین که میدونی مشکل از خودته ،یه قدم خیلی بزرگه 

فقط خودت میتونی درستش کنه،کسی نمیتونه کمکت کنه 

من یه بار رفته بودم دکتر ،مامانم گله کرد گفت دکتر این خیلی عصبیه،منم گفتم تا اینا عصبیم نکنن عصبی نمیشم من. 

دکتر گفت مهم اینه که وقتی کسی عصبیت کرد خودتو کنترل کنی عصبی نشی،وگرنه آدمی که خودبخود عصبی بشه که دیوونه ست

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
آهن بدنتو چک کن،تیروئیدتم همینطور،بیشتراستراحت کن،گل گاوزبون یادت نره

آها پس حتما بدنم ضعیفه! فک کنم کم خونم! بس ک تو مجردیم حجامت کردم، الانم ک زایمان کردم و شیر میدم بدتر شدم! درسته؟؟

همین که میدونی مشکل از خودته ،یه قدم خیلی بزرگه  فقط خودت میتونی درستش کنه،کسی نمیتونه کمکت کن ...

آخ گل گفتی!!! اگه بدونی بعضی شبا چقدر گریه میکنم و دلم به حال شوهر و بچم میسوزه!! وقتی حالم بدتر میشه که وقتی داد میزنم، شوهرم آروم جواب میده "آروم باش عشقم"!! اونجاس ک به خودم میام! دلم میخواد کتکم بزنه تا آروم بشم😥