2777
2789
عنوان

من شدم آدم بده😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 23 پست
مگه زن ومرد داره همه یوقتا فریاد میزنن،خواهشن انقد همچیزو برای زن زشت وزننده ندونیم،ماهم انسانیم عصب ...

زن به ظرافت و لطافت زیباست

اتفاقا من بشدت مدافع حقوق زن هستم

اما باید بدونیم طبیعت زن خشن و پرخاشگر نیست

قرار نیست حقایق رو بذاریم پای مرتبه سازی جنسیتی 

ضمنا صحبت هام رو از مشاورم انتقال دادم و رو پایه و اساس علوم روانشناسی هست

حقیقت اینه که هرچی زن آرام تر و متین تر باشه به چشم مرد عزیز تر و محترم تره

دنیا با مهربونی جایقشنگ‌تریه   کاربری2  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریلکسیشن کن خیلی موثره وقت عصبانیت نفس های عمیق بکش تا آشپزخانه قدم آرام بردار برو و یک لیوان آب بخ ...

دست گلت درد نکنه!! سعی میکنم جملت همیشه به خصوص موقعی ک عصبی میشم تو ذهنم بمونه!! امیدوارم شوهرم همیشه پیشم بمونه

مگه زن ومرد داره همه یوقتا فریاد میزنن،خواهشن انقد همچیزو برای زن زشت وزننده ندونیم،ماهم انسانیم عصب ...

ممنونم ک درکم میکنی!! ولی میدونم ک من دیگه خیلی زودجوشم درحالی که شوهرم آرومه!! ولی همه مردا اینجوری نیستن! فقط امیدوارم خرابش نکنم

دست گلت درد نکنه!! سعی میکنم جملت همیشه به خصوص موقعی ک عصبی میشم تو ذهنم بمونه!! امیدوارم شوهرم همی ...

معلومه که می مونه، شما یه فرشته ای که اینقدر به فکر همسر و زندگیتون هستی عزیزم 

زن به ظرافت و لطافت زیباست اتفاقا من بشدت مدافع حقوق زن هستم اما باید بدونیم طبیعت زن خشن و پرخاشگ ...

باورکن اینکه زن به لطافت زیباست مردا ساختن که ما آروم باشیم هرچی میگن سرمونوبندازیم پایین چون با اروم بودن زیباییم اگه در مقابل ظلمش دادبزنیم زشت وزننده ایم از نظر مرررررررد ،والا مردا هم اگه متین باشن عصبانی نباشن ازنظر ما خیلی زیبا دیده میشن ولی کار خودشونو میکنن توعالم خودشونن

باورکن اینکه زن به لطافت زیباست مردا ساختن که ما آروم باشیم هرچی میگن سرمونوبندازیم پایین چون با ارو ...

بله😌کاملا درسته، مرد هم به متانت قابل احترامه،قبول دارم

اما تاپیک دوستمون بوده که از شوهرشون راضی هستن، الحمدلله همسرشون مشکل ندارن و بامحبتن ، و از رفتار خودش ناراحته، واقعا ناحقه اگر مردی درست رفتار میکنه ما قدر شناس نباشیم تا اون هم مثل  ( بعضی ) مردای دیگه نا اهل بشه 

قطعا خوب و بد ، زشت و زیبا .... محدودیت جنسی نداره

اما روی صحبتم در این مورد خاص با ایشون بوده قطعا شامل همه ی زندگی ها با شرایط دیگه نمیشه