2777
2789

دوستان من با پسر فامیلمون دوست بودم فامیل دور بود رفت امدی نداشتیم خیلی زیاد . قصدمون ازدواج بود تا اینکه فهمیدم بهم خیانت کرده دروغ گفت بهم . رابطمو باش کات کردم اونم با همون دختر ازدواج کرد . بعد چند وقت اومد شروع کرد ب تهدید کردن من هی پیام میداد پست میفرستاد من جوابشو نمیدادم . بازم من حرمت فامیلی نگه داشتم فقط انفالوش کردم بعد اومد گفت من دلم تنگت شده برات ( دقت کنید زن داشت ) دلم تنگته برات برای صدات برای اینحات اونحات و چرت و پرت منم ردش کردم هی باز حرف خودش میزد من بلاکش کردم 

خلاصه اینم خیلی سوخت ک بلاکش کردم پاشده رفته خونه مادر پدرم شهرستان با زنش این فکر میکرده من اونجام میخاسته منو بچزونه برداشته اونو اورده اونجا . بابام اینا ک خبر نداشتن الان یسره هی عکس میگیره میفرسته برا بابام بابام میفرسته برا ما . زورم میگیره که بعد اون همه بدی ک در حقم کرد حالا نشسته سز سفره پدرم و ب ریش منم داره میخنده و خودش خودشو دعوت کرده پاگشا 

واقعا نمیفهمم چرا ول کن نیست همش میخاد از ی راهی منو بچزونه 😔 منم ادم ی صبری دارم 

❤💙💚

تهدیدش کن که مزاحم شی به زنت میگم

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین جواب بی محلیه... 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

حتمن یا پسر دایی یا پسر عمه یا عمو یا خاله😑😑

ی بار برای همیشه اگه دیدیش بش بگو برات مهم نیس 

تو هم تهدیدش کن بگو ب زنت میگم 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

تو اصلا ضعف نشون نده ک از ابروت میترسی و اینا 

تهدیدش کن بگو ب زنت همه چیزو میگم 

البته بعید میدونم براش مهم باشه

همون بی اهمیت باشی بهتره

کاربر خانم تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد ؛ رها کن ای دل غافل ، خدای بت پرستت را ...حذف تاپیک |

تنها  راهش اینه که شمارتو عوض کنی 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

بی تفاوت باش عزیزم،بی تفاوتی بهترین راه چزوندن همچین آدمایی هست

وقتی اونا پیش باباتن،توام هرازگاهی زنگ بزن به گوشی بابات بلند بگو،بخند...براش خاطره بانمک تعریف کن بابات پشت گوشی بخنده،اون عن آقا ببینه به یه ورش هم نگرفتیش،تا خالدونش میسوزه

بچه منم میشه راانمایی کنید من دوست پسرم حس میکنم سرکار میره ولی بهم نمیگه  دیروز گفت شب احتما ...

احتمالا یه جای دیگه میره که نمیخواد بهت بگه،وگرنه سرکار رفتن که پنهون کردن نداره 

تو اصلا ضعف نشون نده ک از ابروت میترسی و اینا  تهدیدش کن بگو ب زنت همه چیزو میگم  البته ...

من ک اصلا شهرستانم اونجا نیستم اون اومد منو بسوزونه دید من نیستم 

بعد اینکه از همه جا بلاکه

❤💙💚