2777
2789
عنوان

👋کار انلاین (تایپ،گویندگی و...

165 بازدید | 15 پست

کسی تو این شرکتها (مترجمی، تایپ و ...)که نیرو میخوان ثبت نام کرده عایا؟😕

بیاین منو از بلاتکلیفی دربیارین

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

ارع من ولی زدم بیرون بخاطر تلگرام زد بیرون 🤦🏻‍♀️

کلاه برداری نیست؟

چرا 😕

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاه برداری نیست؟ چرا 😕

ولا نمیدونم کلا برداری  اینستام پرید همین الان وگرنه پیجشو بهت میدادم من 100ریختم ب حسابش 200فک کنم زدن برام نمیدونم هنو موجودی نگرفتمه ولی یکی از شاخا اینستا معرفی کرد پیجشو

بخاطر داداش کوچیکم تلگرام مو رو پاک کردم الانم بخاطر اون اینستام پرید 😭😭

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
ولا نمیدونم کلا برداری  اینستام پرید همین الان وگرنه پیجشو بهت میدادم من 100ریختم ب حسابش 200فک ...

بخدا ممنون میشم پیجشو بهم بدی.🧡

عزیزم اشکال نداره میتونی از طریق شماره موبایلت دوباره پیجتو بالا بیاری

بخدا ممنون میشم پیجشو بهم بدی.🧡  عزیزم اشکال نداره میتونی از طریق شماره موبایلت دوباره پیجتو ...

اگه پیجم اومد بالا باشن میفرستم برات 

ولی اصن هرچی شماره  مو میزنم نمیاد بالا 😭💔

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
اگه پیجم اومد بالا باشن میفرستم برات  ولی اصن هرچی شماره  مو میزنم نمیاد بالا 😭💔

درست میشه من بارها اینستام پریده ولی باز آوردمش.قبلا احراز هویت دوعاملی رو زدی؟

عزیزم یه سوال .اسم شرکت یا پیجو همینطوری تقریبی بلد نیستی ..حداقل یه سرنخ داشته باشم

عزیزم یه سوال .اسم شرکت یا پیجو همینطوری تقریبی بلد نیستی ..حداقل یه سرنخ داشته باشم

واحد پذیرش پروژه و نیرو 

اینه اسم پیجش  شات شو گرفته بود تازه یادم افتاد که شات فرستاده بودم برا رفیقم 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
ب کیفیت هم مربوط میشه ولی من استوری اینستا شو که میدیم همش پرداختی داشت

کیفیت چی؟

شاید پرداختی ها جعلی باشه😪

واحد پذیرش پروژه و نیرو  اینه اسم پیجش  شات شو گرفته بود تازه یادم افتاد که شات فرستاده ب ...

دستت دردنکنه گلم.منتظرتم بهم خبر بدی که پولو(۲۰۰) واریز کردن یا ن..