2777
2789
عنوان

بچه ها نطر میخوام برا پلاسکو جهیزیم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 51 پست

عزیزم بنظرم رنگ روشن برای تازه عروس قشنگه

من خودم سفید خریدم

سرویس پلاستیکی رو‌از این جعبه بندی ها نخر

چون خیلی چیزای بی مصرف داره‌و خیلی چیزا رو نداره

من خودم جدا‌جدا خریدم

سرویس حبوبات خییییلی شیک تر هست تو گوگل سرچ کن چیزای فانتزی قشنگی هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم🤣😘😘😘😘

نشی که عزیزی😍❤️💞❤️

والاااااا،، آبیه سطل آشغال وجاادویه ایناش بهتره، و کرمه خورده ریزاش😅😅

ولی فککنم آبی بهتره،، چون بیشتر توی دیده وسایلش😛

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
عزیزم بنظرم رنگ روشن برای تازه عروس قشنگه من خودم سفید خریدم سرویس پلاستیکی رو‌از این جعبه بندی ها ...

مبازکت عزیزم....دست درد نکنه ....ممنونتم😘😘😘😘😘😘

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏

ست جای حبوبات و ادویه طرح استیل گرفتم تا به یخچال و گازم بیاد اما الان بعد این همه سال شیشه ای دوست دارم 

چند تا تیکه پلاستیک کرم هم گرفته بودم چون به رنگ آشپزخونه و کابینت‌هام میومد البته توسی هم قشنگ بود اما به آشپزخونه ام کرم بیشتر میومد

بین این ۳ تا عکس کرم قشنگتره

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
نشی که عزیزی😍❤️💞❤️ والاااااا،، آبیه سطل آشغال وجاادویه ایناش بهتره، و کرمه خورده ریزاش😅😅 ولی ف ...

💋💋💋💋💋💋

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
ست جای حبوبات و ادویه طرح استیل گرفتم تا به یخچال و گازم بیاد اما الان بعد این همه سال شیشه ای دوست ...

ممنونم گلی جانم😘😘😘😘دستت درد نکنه