footijan مدیر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 865 عنوان بچه ها نطر میخوام برا پلاسکو جهیزیم | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 51 پست خوشگلا یه همفکری کنید من چیکا کنم؟ خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏 1401/04/14 | 12:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
3702zahra1374 عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 975 عزیزم بنظرم رنگ روشن برای تازه عروس قشنگهمن خودم سفید خریدمسرویس پلاستیکی رواز این جعبه بندی ها نخرچون خیلی چیزای بی مصرف دارهو خیلی چیزا رو ندارهمن خودم جداجدا خریدمسرویس حبوبات خییییلی شیک تر هست تو گوگل سرچ کن چیزای فانتزی قشنگی هست
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 28391 فدات بشم🤣😘😘😘😘 نشی که عزیزی😍❤️💞❤️والاااااا،، آبیه سطل آشغال وجاادویه ایناش بهتره، و کرمه خورده ریزاش😅😅ولی فککنم آبی بهتره،، چون بیشتر توی دیده وسایلش😛 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
footijan مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 865 عزیزم بنظرم رنگ روشن برای تازه عروس قشنگه من خودم سفید خریدم سرویس پلاستیکی رواز این جعبه بندی ها ... مبازکت عزیزم....دست درد نکنه ....ممنونتم😘😘😘😘😘😘 خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
ترنم۹۷ عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 4278 ست جای حبوبات و ادویه طرح استیل گرفتم تا به یخچال و گازم بیاد اما الان بعد این همه سال شیشه ای دوست دارم چند تا تیکه پلاستیک کرم هم گرفته بودم چون به رنگ آشپزخونه و کابینتهام میومد البته توسی هم قشنگ بود اما به آشپزخونه ام کرم بیشتر میومدبین این ۳ تا عکس کرم قشنگتره انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید
footijan مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 865 نشی که عزیزی😍❤️💞❤️ والاااااا،، آبیه سطل آشغال وجاادویه ایناش بهتره، و کرمه خورده ریزاش😅😅 ولی ف ... 💋💋💋💋💋💋 خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
footijan مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 865 ست جای حبوبات و ادویه طرح استیل گرفتم تا به یخچال و گازم بیاد اما الان بعد این همه سال شیشه ای دوست ... ممنونم گلی جانم😘😘😘😘دستت درد نکنه خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏