2777
2789
عنوان

بچه ها نطر میخوام برا پلاسکو جهیزیم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 51 پست
چی بردارم به نظرت....میگی عزیز جان؟

من خودم برای جهزیم فقط چندتا تیکه پلاستیکی برداشتم که واقعا نیاز بود بقیشو استیل برداشتم.چون زیاد کابینت نداشتم.خیییلی به نظرم کار خوبی کردم الکی پلاستیک نگرفتم

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت بشی عروس قشنگو🤩😘

فدات بشم مهربون جانم😘😘😘😘😘😘

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
آبیه دومیش بهتره،،  کرمیه هم دومیش بهتره،،  میدونم بیشتر قاطی کردی🤣

فدات بشم🤣😘😘😘😘

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
من خودم برای جهزیم فقط چندتا تیکه پلاستیکی برداشتم که واقعا نیاز بود بقیشو استیل برداشتم.چون زیاد کا ...

ممنون از راهنمایت عزیزجانم🥰😍😘💋💝

عزیزم اصلا تیره نخر چون خش میموفته و جاش میمونه  یا تیره های حمام رسوب آب روش میمونه  و ...

ای ب فدات خیلی هم خوب بودجیگر دست گلت درد نکنه 😘😘😘😘😘😘😘😍🥰

گوشت کوب محکمی بخر وقتی میزنی تو سر مادرشوهرت ست سوم قشنگه

چشم عشق جان ...دمت گرم  بخاطر راهنمایت مرسی😉🥰😍😘😘😘😘😘

نخر اکثرش بی استفاده میمونه چند تا چیزیو ک لازم داری سوا هم رنگ بگیر جنسشونم خوب نی

چن نفر همینو گفتن 

..حتما همین کار میکنم دمت گرم بخاطر وقتی ک گذاشتی 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘