2777
2789
عنوان

هِلپ می پلیییییز😭😭😭

143 بازدید | 18 پست

سلام دوستان . من میخوام بصورت داوطلبانه و کاملا رایگان اموزش زبان انگلیسی بدم به بچه های محروم از امکانات . تابستون شروع شده و من هنوز هیچ حرکتی نکردم .

لطفا اگه تجربه اموزش انلاین دارین یا به هر حال دانش اموزین و با روند کلاسهای مجازی اشنایی دارین مقداری منو راهنمایی کنید . ممنون میشم . 

لپ تاپ و کامپیوتر هم ندارم و کل ابزار ارتباطیم گوشی هستش . 

ب نظرتون بجز واتساپ چه نرم افزارهایی مناسب اموزشه ؟ 

شما با چه نرم افزارهایی اموزش میدین یا اموزش میبینید ؟ 

از خودم فیلم بگیرم بفرستم بهتره یا کلیپ اموزشی از گوگل دان کن و ب اشتراک بذارم ؟

لطفا نظرات ,پیشنهادات و هر چ ک میدونید رو بذارین . ممنون تک تکتونم .

:/

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست های اینستاگرام هم میتونن کمک کننده باشن مخصوصا اگه خودتون بسازید قصدتون درآمد زایی هست؟

نه خدا شاهده . میخوام یه منطقه محرومی ک تابستون بچه هاشون بخاطر نبود امکانات خونه نشینن رو اموزش بدم. یه تعداد مشخصی ان ک فعلا فقط اسم شماره تلفناشونو گرفتم . 

عزیزم خب بچه های محروم، امکانات ندارن که شما میخوای مجازی درس بدی. به گوشی و حجم اینترنت و اینا فکر کن.

اگر حضوری بتونی بهتره. کلا آموزش حضوری موثرتر هم هست.

نه خدا شاهده . میخوام یه منطقه محرومی ک تابستون بچه هاشون بخاطر نبود امکانات خونه نشینن رو اموزش بدم ...

یعنی هیچ هزینه ایی نمیگیری ازشون

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
عزیزم خب بچه های محروم، امکانات ندارن که شما میخوای مجازی درس بدی. به گوشی و حجم اینترنت و اینا فکر ...

ب نکته خوبی اشاره کردی گلم . اما حضوری رفتن هم برا من ک بچه کوچیک دارم و 50 کیلومتر با منطقه مورد نظر فاصله دارم سخته . 

یعنی هیچ هزینه ایی نمیگیری ازشون

هیچچ خدا شاهده . دعا کن خدا کمکم کنه بتونم این کارو انجام بدم . خیلی از خودم ناراضی ام چون قصدم این بود از اول تابستون شروع کنم اما الان 14 روز از تابستون گذشته و من هنوز کاری نکردم .