2777
2789
عنوان

با امام حسین قهرم ۸ساله 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2424 بازدید | 72 پست

شاید مرگ به نفع پدرتون بوده یا شاید حتی شماهیچ کار خدا بی حکمت نیست 

از جنبه مثبت نگاه کنید

چقدر پدرتونو و شما رو دوست داشتند که اخر عمر پدرت ایشونو طلبیدن

روزای سختم میگذره اسونم موندگار نیست این روالشه

برات یک حمد و سوره می خونم انشا۰۰۰ که بهترینا نصیبت بشه

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین عزیزم منو خواهرمم ۸و۵ساله بودیم پدرمو از دست دادیم پس خیلی درکت میکنم و خدا پدرتم بیامرزه ولی واقعا همه دلشون میخواد عزیزاشون تاابد زنده باشن مریضم بشن متوسل میشن ولی عمر دست خداس صلاحو مصلحت ماهم همینطور امام حسین مطمعن باش واسطه شما شده ولی قسمت اینجور رقم خورده از امام حسین دلگیر نباش دلتو صاف کن دنیا با مرگ عزیزامون تموم نمیشه خیلی جاها بود که بابامو میخواستم ولی نشد دیگه الانم هر لحظه دلتنگشم ولی تو لحظه لحظه زندگیم خود خدا پشتم بود برا یه مشگلیم متوسل به امام علی شدم امد به خوابم گفت دست من از مشکل تو کوتاهه متوسل به امام حسین شو مشکلم حل شد 

درکت میکنم منم ۳ساله باامام رضا قهرم هرچی شوهرم میگه بیابریم دلم رضا نمیده😔

یه چیز جالب بگم من ۱۹ سالگی عقد بودم جدا شدم رفتیم مشهد ازدواجمو خواستیم دو بار اما نشد .از ۲۲ سالگیم مامانم گفت یا ازدواج دخترمو بده یا دیگه نیام امام رضا ۱۰ سال مارو راه نداد تا آخرش گفتیم بابا گوه خوردیم بزار بیایم .ینی مارو به هیچی حساب کرد امام رضا😭🥲

.

ی بنده خدایی چقد مشهد رف برا مشکلاتش حل نشد ، دیگ اسم امام هشتم هم نمیاره ، حالا چن وقته شنیدم داره پول جور میکنه ک بره کربلا شنیده اونجا صد در صد حاجت میگیره ، وای ب حال این ک از اونجام بیاد دس خالی

منم مادرم سرطان داشت روز شیرخوارگان بود وبارون شدیدددمیبارید امام حسین به علی اصغرش قسم دادم شفاش بد ...

عزیزم روحشون شاد باشه

مرگ و زندگی دست خداست ، معصومین واسطه اند ولی مرگ و زندگی تحت فرمان خداست...

اما شفاعت کردن با ائمه س، 

ان شاالله که شفیع مامان مهربونت باشند🌷💚

باید بگم بهتر شد ولی مگه همه چی پوله  من حتی یادم نیس بغل بابا چجوریه

پس زندگیتون خوب شده 

پس روال عادی رو پیش رفتید

خدا هواتو داشته و بابات با خیال راحت رفته که بعد رفتنش 

شما به عذاب نمی افتید

خوشحال باش پدری داشتی که میتونی براش عزاداری کنی 

این نعمت بزرگی هست 

و اینکه اون موقع سن ات کم بوده اذیت شدی ولی دلیل نمی شه با امام قهر کنی 

یعنی تا وقتی واسطه حاجت های ما باشن خوبن 

اگر نشد، بد شدن؟

امام حسین رو بخاطر خودش دوست داشته باش

یه تجدیدی تو قهر بودنت با امام داشته باش الان که بزرگتر شدی

اگر از امام انتظار وساطت داری 

شما بنده خدا هم باید بندگیت رو به خدا ثابت کنی و راضی باشی به رضای خدا

از دل پدرتون خبر نداری شاید روزای آخر که امام حسین رو زیارت کرده بود خوشحال بود و با خیال راحت رفت

ان شالله امام حسین  شفاعت ایشون اون دنیا بکنن

خدا خودش دلتو آروم کنه ما نمیدونیم چه صلاح و مصلحتی بوده که بابای عزیزت اون زمان باید از دنیا میرفته ...

عزیزم بمیرم براش خدا بهتون صبر بده و ایشالله پدرت هرچه سریع تر خوب براش ایت الکرسی خوندم 🥺

گلم پدر من سرطان پانکراس داشت ولی دیر متوجه شدیم 

پانکراس ی عضویه ک مثل کلیه میتونستن بردارن ولی چون دیر فهمیدیم ب روده اش رفته بود 

ایشالله ی درمونی پیذا بشه برا این زهرماری

عزیزم بمیرم براش خدا بهتون صبر بده و ایشالله پدرت هرچه سریع تر خوب براش ایت الکرسی خوندم 🥺 گلم پدر ...

خدا کنه😭 اگه ما هم زودتر فهمیده بودیم خوب میشد ولی الان معلوم نیست.روحشون شاد.براشون فاتحه میخونم

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

من بابام سرطان کبد گرفته بود هر هفته باید چند بار میبرمش بیمارستان....بابام جوون بود یه بار تو حیاط نشسته بودیم بابام داشت قلط می‌خورد از درد به خودش می‌پیچید لباسشو گرفت بالا شکمشو می مالید به کاشی خنک بشه میگفت گرممه😭داشت جون میداد😭 خخخخیییلللی دعا و نذر و نیاز کردیم ولی همون شب رفت کما 😭نشسته بودم کنارش چشماش باز و خشک بود دستگاه تنفس تو دهنش 😭لباش ترک ترک😭 صورتشو بوس کردم دستشو بوس کردم تا پاهاشو بوس کردم از گوشه چشمش اشک اومد😭پس حال من هزاران برابر بدتر از شما بود..... امام حسین خخخخیییلللی بامعرفته 💚خخخخیلللی مهربونه 💚ولی صلاح پدرم این بود که اون شب از دنیا رفت 💚 دکتر میگفت اگه می موند جوری زمین گیر میشد که نگو، اونجوری روزی هزار بار می مرد، بعد از اینکه فوت کرد هر روز براش زیارت عاشورا میخوندیم یه شب اومد تو خواب خواهرم،. خیلی خوشحال بود گفت امام حسین شفاعتم کرد💚💚💚پدر شما که تو راه کربلا هم بوده، شک نکن شفاعتش کرده اون دنیا

من نوکر امام حسینم 🏴🏴🏴لبیک یا حسین🏴
یه چیز جالب بگم من ۱۹ سالگی عقد بودم جدا شدم رفتیم مشهد ازدواجمو خواستیم دو بار اما نشد .از ۲۲ سالگی ...

عزیزم می خوای شوهر کنی چی کار بیکاری آخه 

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....