2777
2789
عنوان

با امام حسین قهرم ۸ساله 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2433 بازدید | 72 پست
باید بگم بهتر شد ولی مگه همه چی پوله  من حتی یادم نیس بغل بابا چجوریه

بخدا منم خیلی وقتا از ائمه و خدا جواب نگرفتم 

ولی میگم لابد به صلاحم بوده 

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
چشم تورو خدا شما هم دعا کنید واسم انشالا که دیگه بعد از ۲۰ سال گرفتاری خدا نجاتم بده 💔

مضطر شو اشک بریز حرف بزن تامیتونی حرف بزن ندر کن برا عاشورا جواب میگیری

لایک نکنید .توروخدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم قطعا پدر شما روحشون آزرده میشه که بابا امام حسین قهری گلم حکمتی توش بوده اجل پدر شما تو اون لحظه مقدر شده کتاب زندگی پدرتون تو اون روز بسته میشده تقدیرش اینطوری بوده خدا بیامرزتش و تو بهترین درجه بهشت با اولیاء خودش محشور کنه بجای قهر کردن با امام حسین اگه توانایی داری دوباره برین کربلا و از خود آقا بخواه واسطه قرارش بده خدا از سر گناهای پدرتون بگدره دو رکعت نماز بخون تو حرم به نیابت از پدرت خیلی خوشحالش میکنی بهت قول میدم❤❤❤🥰

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

خدا خودش دلتو آروم کنه ما نمیدونیم چه صلاح و مصلحتی بوده که بابای عزیزت اون زمان باید از دنیا میرفته فقط خدا میدونه.حالتو درک میکنم منم دوماهه متوجه شدیم بابام سرطان پروستات داره که زده به مهره های کمر و قفسه سینه اش😔 تمام امیدم خود خداس😢.میشه بپرسم پدرتون چه سرطانی داشتن؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

[QUOTE=243492869]مضطر شو اشک بریز حرف بزن تامیتونی حرف بزن ندر کن برا عاشورا جواب میگیری[/QUOT

انشالا عزیزم نذر میکنم اگه حاجت داد برم پابوسش و هرسال هرچی در توانم بود تو عاشورا تاسوعا بدم هئیت 😔💔

یه حرفی بگم ؟ 

اقا خودش بچه هاش عذاب کشیدن در این دنیا؟ 

بچه های خودش بی بابا نشده بودن ؟ 

حرفم اینه واسطه شدن . احتمالا خدا گفته نه .

:(

من هر وقت خواسته ای دارم و نمیگیرم میگم از خدا خواستن . اما خدا قبول نکرده .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم شک‌ نداشته باش امام حسین بابات رو دعا کرده و از خدا خاسته ک شفاش بدهه و دستهای مهربونش رو بسمت خدا گرفته و دعاش کرده 

ولی  قضا و تقدیر انسان در اخر دست خداست حالا دعاش اجابت نشده چون خدا اینجور خاسته شاید اون چند هفته اخر هم خوب بوده بخاطر دعای ارباب بوده 

امام حسین بنده عزیزه خداست حالا ببین صلاح نبوده دیگه

پس لطفن قهر نباش چوون خیلی مهربونه اونقدری ک تو مخیله ات هم نمیگنجه 

خیلی جاها امام ها و فرشته ها دستمون رو میگیرن و حتی از بلا و مرگ‌نجاتمون میدن ولی خودمون متوجه نمیشیم فکر میکنیم شانس اوردیم 

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
[QUOTE=243492869]مضطر شو اشک بریز حرف بزن تامیتونی حرف بزن ندر کن برا عاشورا جواب میگیری[/QUOT انشا ...

حلوای ام البنین درست کن .حین درست کردن هم زیارت اباالافضل بخون برا پسرش .ازش بخواه به پسرش بگه شفاعتتون کنن .تلاوت هرروز سوره بقره هم کنارش بخون برای شفای بیماری صعب علاجه

لایک نکنید .توروخدا 

دوست عزیز ائمه واسطه هستن دستور شفا  نهایتا از سمت خداس ،اگه خدا نمی خواست که پدرتون فوت نمیشدن 

تو زندگی همه ما مشکلات وجود داره به شکل های مختلف

دلیلی نداره وقتی دعامون مستجاب نشد بگیم چون تو بدی کردی منم دیگه اعتقادی بهت ندارم منطقیه به نطرتون؟

از کجا معلوم که این موضوع به صلاح شما نبوده ؟که مستقل بشین قوی تر بشین  نسبت به بقیه هم سن هاتون پیشرفت و رشد کنید اتفاقا تو سن جوونی آدم بیشتر دلش میخواد خانواده و مخصوصا پدر و مادر راحتش بذارن و آزاد باشه و تنها تصمیم بگیره 

آدم هر چی سختی بکشه قوی تر میشه 

قوانین زندگی رو زیر سوال نبرین لطفا و احساسی نظر ندین

کینه شما چه فایده ای داشته تا حالا؟؟؟ همه چی عوض شد؟ ایشون رو آدم بد داستان جلوه میدین که چی بشه؟؟؟؟ به جز غم و غصه و حال بد چی نصیبتون شد ؟؟

نه عزیزم ۱۸ سالمه اوج جونیمه  درست  تو سنیم ک بیشتر از همیشه ب بابام‌ نیاز دارم  نم ...

درکت میکنم منم ۳ساله باامام رضا قهرم هرچی شوهرم میگه بیابریم دلم رضا نمیده😔

منم خیلی ساله ازدواجمو میخام و نداده حتی گفتم خودم رو از بین می‌برم بازم نگام نکرد.... گفتم پدر ندارم تنهام اما ۳۳ سالم شد و هیچ که هیچ یه عمر نوکرش بودم و البته هستم اما جوابمو نداد 😪 ولی بمیرم هم نوکرشم با اینکه خیلی وقته باهاش حرف نزدم 

.