2777
2789
عنوان

من میخوام خودکشی کنم

165 بازدید | 20 پست

اصلا شرایط خوبی ندارم 

هرچی میخوام نمیشه خدا منو نمیبینه 

وضعیت خانوادگیمون هم خیلی بده واقعا تو عذابم الانم دستام داره میلرزه دارم گریه میکنم

خیلی وقته میخوام خودکشی کنم فقط میترسم قرص بخورم نمیرم ولی مریض بشم ولی اگه همه رو بخورم که مرگم قطعی میشه؟

من مطمئنم بدبخت میشم اگه زنده بمونم من هر روزم تو عذاب روانیم درای خوشی به روم بسته شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خود کشی کنی بد بخت ترم میشی نکن دختر این راهش نیست

من دارم بیماری  میگیرم انقدر تو عذابم فشارم

چطور میگی بدبخت تر میشم من راهی برام نمونده هر لحظه زندگی برام سخت‌تر میشه نمیتونم تحمل کنم 

الان مهمون داریم اومدم اتاق دارم گریه میکنم منتظرم بره برم قرص بخورم متنفرم از این زندگی

من دارم بیماری میگیرم انقدر تو عذابم فشارمچطور میگی بدبخت تر میشم من راهی برام نمونده هر لحظه زندگی ...

خدا رو چه دیدی شاید مریضیت زود خوب شد 

چرا این قدر بدبینی،از یه زاویه دیگه به قضایا نگاه کن

دقیقا همینهصبرو زمان همه چیزو درست میکنه💖

دقیقا

منم دوبار سابقه خودکشی با قرص دارم ولی بردنم بیمارستان و زنده موندم،و به این نتیجه رسیدم باید بگذره تا همه چی روال شه..

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.