2777
2789

من قبلا به کاری کردم که باعث شد بهم بی اعتماد بشه ولی از اون موضوع تا الان یکم بهتر شد نسبت به قبلش فقط دیگه نمیزاره واتساپ و اینستا داشته باشم فقط برنامه های داخلی ... گفت دیگه نمی‌خواد اونارو داشته باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش خیلی خوبه واقعا من لیاقتشو ندارم 😔به غلطی کردم چند سال پیش تا الان عین چی پشیمونم یادم میاد ناراحت میشم آخه خودش خیلی تلاش می‌کنه برای رفاه  من و بچه ها 

زمان‌باید بگذره. سعی‌کن‌ببینه‌پشیمونی

من‌تونزدیکان‌دیدم .شوهرچت‌خانومش‌رو‌دیده‌با‌یه‌آقای

الان‌اثلا‌بهش‌اعتماد‌نداره نمیزاره‌تنها‌جای‌بره‌یا‌بمونه

واقعا‌سخته‌خانوما‌دقت‌کنید

متاسفانه آره 😔 اون موقع که فهمید کلا گوشیمو گرفت ولی پارسال داخلی نصب کردم برای درس بچه ها

ببخشیدا چی‌باعث‌شد‌این‌کاروکنید؟ 

منم‌گاهی‌وقتا‌به‌سرن‌میزنه..

چون‌‌شوهرم‌اهل‌حرف‌زدن‌نیست‌و‌باهام‌‌قهرهای‌طولانی‌میکنه

منم‌نیاز دارم با یکی‌حرف‌بزنم😔

ببخشیدا چی‌باعث‌شد‌این‌کاروکنید؟ منم‌گاهی‌وقتا‌به‌سرن‌میزنه..چون‌‌شوهرم‌اهل‌حرف‌زدن‌نیست‌و‌باهام‌‌قه ...

منم بعضی موقع هاازتنهایی اینجوری فکرمیکنم ولی بازم میگم حتی چتش هم خیانته باز بی خیال میشم