2777
2789

نه ... ولی یکی از ترسای بزرگ زندگیمه چون میدونم چقدر دردناکه یکی و بخوای که نخوادتت ..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نشدم اگه میشدمم یا میرفتم بهش میگفتم یا میزاشتم کنار

دیدی هی با خودت میگی "اگه اینبار تکست بده عمرا جوابشو بدم! عمرا اگه زنگ بزنه و تلفنو بردارم"؟!ولی بازم وقتی برمیگرده هم جوابشو میدی، هم باهاش حرف میزنی؟! اخوان ثالث خیلی قشنگ‌ این حالمون رو توضیح میده و میگه:"گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم! دیدمش ‌‌وز یاد بردم گفته های خویش را"❤❤❤درخواست ممنوع حتی شما⛔📛کاربر آقام 
خعععلی دردناکه🥺

الهی ‌‌‌...💔

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
نه ... ولی یکی از ترسای بزرگ زندگیمه چون میدونم چقدر دردناکه یکی و بخوای که نخوادتت ..

کاش دردناک بود. انقدری زیاد خس که دیگه بی حس بشی و درد احساس نکنی. 

انقد گریه هست که دیگه حتی اگه بگن طرف مرد گریت نیاد. 

ادمو سر میکنه. دیوونه میکنه. انقد بیتاب میشی و میمونی که یهو میبینی دیوونه شدی. 

همچی هم هر روز و هرشب تکرار میشه و با فکرش. اخرشم یا خودت باید تموم کنی. یا خدا

کاش دردناک بود. انقدری زیاد خس که دیگه بی حس بشی و درد احساس نکنی.  انقد گریه هست که دیگه حتی ...

بگردم .. امیدوارم خدا به دلت ارامش بده🥺💛

چیکار کردی بعدش؟

دیوار غرورمو با دستایه خودم ریختم

هم غرورم ریخت هم دستام زخم شد. 

هم دیگه جوابی نگرفتم. و اینکه تو محکوم بشی به اینکه اونو تو هر نمایشگاه ببینی و دقیقه ها نگاهمون بهم گره بخوره و سنگینی نگاشو حس کنی ولی بدونی برا تو نیس.