به نظر من قلمچی از همه بهتره، هزینهش هم هر سال با توجه به شهرت و... فرق داره برای هر کس، فکر کنم بهتره از خودشون بپرسی، روالش هم اینطوریه که با توجه به برنامه آزمون و بودجه بندی هر آزمون هر دو هفته یه بار جمعهها آزمون میدی، و معمولا هم همون روز تا ساعت ۴، ۵ کارنامه آزمونت میاد، که شامل درصدهات و ترازت و رتبهت و دهک و... است، پاسخنامه آزمون هم میذارن که میتونی تحلیل کنی
چون جامعه آماری بالایی داره بهتر از بقیه آزمونهاست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه برنامه میدن میگن تا اخر سال اینه برنامه با این پیش میریم
به نظرم برو گاج یا قلم چی
قلم چی جامعه اماریش بالاست اما تقلبم توش وجود داره
گاجم خوبه دوستم میرفت میگفت اوکیه
وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️
هیچوقت فاز اینایی که پول میدن ثبت نام میکنن اونوقت تو آزموناش تقلب میکننو نفهمیدم😐😂 مرسییی زیبا💋
چون نمیخوان پیش مامان باباشونو مشاور خراب بشن
خواهش میکنم♥️
وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️