2777
2789
عنوان

چرا هرچی دعا میخونم نمیشه🥺😩😭

108 بازدید | 7 پست

برای ازدواجم چله دعای ناد علی برداشتم با دعای جوشن کبیر ولی انگار نه انگار ۲۵ سالمه تحصیلاتمم لیسانسه تو اجتماعم هستم ولی نمیدونم چرا نمیتونم ازدواج کنم احساس میکنم تو خونه اضافیم سر سفره که میشینم مادرم لقمه هامو میشمره و بد نگام میکنه😔

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 
همش ۲۵ سالته ها  بنظرم مشکل شما مادرت و طرز فکرش که انقدر در عذابی

اره گلم مادرم تحصیلات خوبی نداره وخییییلی خیییییلی طرز فکرشون قدیمیه و فوق العاده شکاک و بد بدل هست کلی باهاش حرف زدم دیگرانم صحبت کردن ولی انگار نه انگار و من پیر شدم از دستش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی چی بد نگات میکنه تو بچشی اون تورو ب این دنیا آورده و تا آخر عمر مسئولته اصلا احساس زیادی بودن نکن چون تو ب خواست خودت ک ب این دنیا نیومده اونا خواستنت و وظیفشونه بهت برسن دقت کن ک وظیفشونه لطف نیست

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
ینی چی بد نگات میکنه تو بچشی اون تورو ب این دنیا آورده و تا آخر عمر مسئولته اصلا احساس زیادی بودن نک ...

هههعععی خواهر دست رو رو دلم نزار

دقیقا طوری رفتار میکنه انگار من با خواست خودم اومدم سرکار که میرفتم پشت سرم حرف در میورد به خاله هام میگفت اینقدر ریختم تو خودم که نتونستم وار کنم و استعفا دادم الانم تو خونه مثه زندانیا شدم که مبادا برم بیرون پشت سرم حرف در بیاره😔 تنها کسیکه به فکرم بود وهوامو داشت و واقعا نگرانم بود بابام بود که اونم خدا ازم گرفت