2777
2789
عنوان

اخه بچه هامون چه گناهی کردن

1779 بازدید | 130 پست

که باید تک فرزند بمونن

طفلکیا تو این اپارتمانا حبس شدن کلاس هم میبری از شدت گرما با مریضی برمیگردن خونه 

خانما بنظرتون اوردن بچه دوم تو این شرایط واقعا کار غلطیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شرايط ماليشو داري بيارخب

اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بي‌طاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو مي‌تواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايسته‌ي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!

بچه دوم خوبه به شرطی که هم جنس باشن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من ک کلا بچه دار شدن تو این وضعیت ظلم میدونم ما خودمون تو زندگیمون موندیم اون بدبختا چن سال دیگه چیکار کنن

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

ب نظر من ک غلطه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

اگه شرایط مالی مناسبی دارید منظورم این نیست خیلی پولدار باشید معمولی باشه چرا غلط باشه 

من خودم دوتا دارم وخداروشکر میکنم دومی رو آوردم وگرنه پسرم خیلی تنها بود

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
حتی همون اولیم آوردنش اشتباهه بنظر من ولی مجبوریم

چرا مجبور؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!