2777
2789

از کدوم خوشتون میاد؟

به نظر من سارا از لحاظ فیس و اندام و سلیقه از همشون جلوتره

و این هدیه دختره خپل و بداخلاق خیلی رو مخه🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره با فرهنگه اهل حاشیه و دعوام نیست😌

اوهوم من کامل نمیبینم کلیپاشونو تو یوتیوب دیدم 

کاش ی پنکه ای کولری میزاشتن وقتی عرقشون شره میکنه پایین من گرمم میشه😅

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من عاشق وایب سایتا ام 

شیرین زبونی شیرین 

اکت های باحال مارال 

حرفه لی بودن پدرام 

خوشگل و خوش اندام بودم بهارک و سارا

استایل نیلوفر رو می پسندم 

از طلوع متنفرم 

هدیه هم واقعن نازه

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
من عاشق وایب سایتا ام شیرین زبونی شیرین اکت های باحال مارال حرفه لی بودن پدرام خوشگل و خوش اندام بود ...

هدیه رو مخه 

مارال اندامش زیادی ورزشکاریه برا مدلینگ خوب نیست

فقط رنگ پوست و حالت چشمو قد سارا شیش هیچ جلوتره تز بقیشون

منم به شدتتت سلیقه ام ساراست

شبیه بلا حدیده

قد بلند، زیبا، پوست خوشرنگگگگ

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

منم به شدتتت سلیقه ام ساراستشبیه بلا حدیدهقد بلند، زیبا، پوست خوشرنگگگگ

اره با شخصیت هم هست و تو انتخاب لباساش خیلی شیکسانیا دختر باهوشیه و با انتخاباش امتیاز میگیره اما واقعا زیبا نیست جذبه ی مدلینگو نداره

اره با شخصیت هم هست و تو انتخاب لباساش خیلی شیکسانیا دختر باهوشیه و با انتخاباش امتیاز میگیره اما وا ...

سانیا وایب خوبی داره ولی اره برای مدلینگ نیست

از مارال و طلوع هم خیلیی بدم میاد

نیلوفر خوشگله انتخابای خوبی داره ولی خیلی خودشو درگیر دراما میکنه

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

سانیا وایب خوبی داره ولی اره برای مدلینگ نیستاز مارال و طلوع هم خیلیی بدم میادنیلوفر خوشگله انتخابای ...

نیلوفر و هدیه حتی به خودشون زحمت ندادن یخورده وزنشونو بیارن پایین به هرحال برنامه و حیطه ی مدلینگه زندگی عادی نیست بگی بدن خودشونه و دوسشدارن و فلان

نیلوفر و هدیه حتی به خودشون زحمت ندادن یخورده وزنشونو بیارن پایین به هرحال برنامه و حیطه ی مدلینگه ز ...

نه ربطی نداره مدل پلاس سایز هم داریم حتی بین فرشته های ویکتوریا سکرت

نه ربطی نداره مدل پلاس سایز هم داریم حتی بین فرشته های ویکتوریا سکرت

اینا پلاس سایزیشون اصلا وایب مدلینگ رو به آدم نمیده

طلوع بی شخصیت و بی لوله 

روژبین اصلا تو انتخاب لباس سلیقه نداشت وگرنه رنگ پوست و اندامش عالی بود ادبیات حرف زدنشم بی نظیر😌