2777
2789

من نمیدونم چه مرگمهههه 

من چمههه

چرا وقتی کنکور دارم و درس دارم میرم ربات های دوستیابی چت میکنم  هدفم چیهه نه پیوی میدم نه عکس میفرستم نه اصلا هدفم دوستیه هیچی هیچی 

بگو آخه آدم مریض تو چرا وقتی درس داری کنکور داری و داری درس میخونی میری چت میکنی با پسرا 

بعد دیشب با ی پسر چت میکردم واقعا نمیدونم چی بگم در مورد کنکور حرف میزدیم حالمو خوب کرد اصلا امیدوارم کرد پسر خوبیه ولی من نمیتونم رل داشته باشم چون درس دارم و خیلیی هم میترسم 

ولی دلمم میخواد با یکی چت کنم حرف بزنم چون هیچ دوست و رفیقی ندارم💔

چیکار کنم یکی راهنماییم کنه من دوست دارم چت کنم اما از ی طرفم میدونم کارم درست نیست و درس دارم اصلا هیچ غلطی نمیکنم اصلا نمیدونم هدفم چیه 

من اصلا اینطوری نبودم چراااااا اینطوریییی شدمممممم

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب باهاش دوست شو و با هم درس بخونین

حتما که نباید رل بزنی و بهش حس پیدا کنی

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

معتاد شدی رف

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

مثل خودمی آه

شما هم اینطوری هستید؟ 

چیکار کنممم

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خب باهاش دوست شو و با هم درس بخونینحتما که نباید رل بزنی و بهش حس پیدا کنی

اون درس نداره که من درس دارم فقط اون ۲۳ سالشه بعد وقتی با یکی چت کنم نمیتونم درس بخونم وقتمو میگیره ولی خب دلمم میخواد نمیدونم چیکار کنم