2777
2789
از تجربی و ریاضی هم میشه

میدونم

از یکی شنیدم که دانشگاه فرهنگیانو فقط انسانی داره

ینی برای اینکه دبیر شی فقط باید بری انسانی

درسته؟

منجمد های بیرون اومده از سردخونه ذهنِ ما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم از یکی شنیدم که دانشگاه فرهنگیانو فقط انسانی داره ینی برای اینکه دبیر شی فقط باید بری انسان ...

یعنی چی که فقط باید بری انسانی؟ 

فرهنگیان آموزش علوم ابتدایی ریاضی شیمی هم داره دیگه 

مثلامیری رشته تجربی بعدمعلم زیست میشی(مثال)

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰

نه برا دبیر شدن ازهمه رشته ها میتونی‌ بری،ریاضی،تجربی،انسانی‌و ازطریق کنکور زبان.

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

سلام روز خوش 🦋 کامنتت رو توی یه تاپیک قفل شده دیدم که گفته بودی میخوای از اواسط یازدهم تست رو شروع کنی حیفم اومد جوابت رو ندم🙃 اشتباه محضه تفکرت! اشتباه من رو تکرار نکن! منم تابستونی که داشتم میرفتم دهم اصلا درس نخوندم فقط خوش گذروندم و سال دهم نتایجش رو دیدم ، نتونستم در طول سال تست بزنم و نکات فراتر رو بنویسم در نتیجه تابستون سال دهمم کامل گرفته شد و نتونستم منبع سطح دو کار کنم ، درحالی که دوستام که سال تحصیلی منابع متوسط رو خونده بودم تو تابستون پیشرفته کار کردن ، منی که از خود تابستون دهم شروع کردم هنوز عقبم بعد تو میخوای از اواسط یازدهم شروع به کنکوری خواندن کنی؟ عزیز دلم عمرا نمیتونی اینطوری جمعش کنی...

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

سلام روز خوش 🦋 کامنتت رو توی یه تاپیک قفل شده دیدم که گفته بودی میخوای از اواسط یازدهم تست رو شروع ...

سلام 

خب من با یه دانشجو صحبت کردم و بهم گفت که از پایه دهم به خودت فشار نیار و سعی کن درسای مدرسه رو پیش ببری و از اواسط یازدهم شروع کنی کنکوری خوندن 

چون هدف من پزشکی یا دندون نیست که قبولیم سخت باشه 

از اونجایی ک بومیم بنظرم راحت قبول میشم پرستاری مامائی شهره خودمو

واقعا دلم نمخواد تابستون رو درس بخونم چون حس میکنم زده میشم و کلا جا میزنم

شما خودتون پایه چندمین

سلام  خب من با یه دانشجو صحبت کردم و بهم گفت که از پایه دهم به خودت فشار نیار و سعی کن درسا ...

هرکس یه جوریه ولی چیزی که من دیدم هم این بود که اطرافیانم برای پزشکی می‌خوندن ولی پرستاری یا فرهنگیان قبول شدن 🙂 اگه از اولش بخوای آسون بگیری کم میاری ، تابستون رو نخونی هم زیاد مشکلی نداره ولی عوضش باید از همون شروع مدارس با معلما که میری جلو کتاب تست هم گرفته باشی و بخونیشون و نکات فراتر رو یادداشت کنی که سال کنکور نیاز نباشه حجم بالای کتابهای کمک درسی رو هم بخونی 🦋 من یازدهمم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

هرکس یه جوریه ولی چیزی که من دیدم هم این بود که اطرافیانم برای پزشکی می‌خوندن ولی پرستاری یا فرهنگیا ...

درسته

برای شهریور اقدام کردم یه کتابیو بگیرم ک کل مطالب و نکته های زیست و شیمیو توی همون کتاب درسی چاپ کردن و خیلی ب دردم میخوره و از هر کتاب تستی و.. بی نیاز میشم

خیلی نمخام ب خدم راحت بگیرم راستش 

تلاشمو میکنم و هرچی ک خدا برام رقم زده انشالله اتفاق بیفته . موفق باشی

عهه تو ام پیج مامان پاپلیو دارییی؟ 😂😍

رح دارم و خیلی دوسش دارم .. ولی الان پشیمون شدم واس گرفتن کتابش .. چون با چن نفر مشورت گرفتم گفتن ک نگیر این کتابو چون چاپ اولشه و معلوم نیس معتبره یا ن ..