2777
2789
عنوان

چچوری روی همسرم حساس نباشم

241 بازدید | 17 پست

بچها من خودم محبته پدری ندیدم برای همین خیلی روی شوهرم حساسم مثلا وقتی بچهای فامیل میرن پیشش باهاش قهر میکنم دعوا میکنم که چرا محلشون میدی یا اگه به یکی کمک بکنه اذیتش میکنم که چرا کمکش کردی فقط باید کمک من بکنیو مواظب من باشی.چیکار بکنم که این حساسیته از بین بره کاملا و انقدر سر این موضوع آرامشم از بین نره؟؟؟

حساس نباش

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم قبلا شبیه شما بودم خیلی بها میدادم هی زنگ میزدم گیز میدادم کجا میری با کی میری و....حس کردم سرد شده

اما خودمو درست کردم هر چی بی محلی کنی بیشتر جذب میشن مثلا ۷ بار اون زنگ بزنه من دوبار میزنم گیر نمیدم اصلا غر نمیزنم خیلی جذبم شده همش میاد سمتم من خیلی راحتم الان

سعی کن خودت و اذیت نکنی

A💙R💙F

ممنون

خواهش 😁ولی پیش تراپیست برو چن جلسه اینجوری و اینجا حل بشو نی

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
عزیزم منم قبلا شبیه شما بودم خیلی بها میدادم هی زنگ میزدم گیز میدادم کجا میری با کی میری و....حس کرد ...

دقیقا این حساس بودن زیاد باعث سرد شدن طرف مقابل میشه دقیقا نتیجه عکس میده

هم بی تفاوت بودن و نادیده گرفتن باعث سرد شدن میشه 

هم حساس بودن زیادی