2777
2789
عنوان

پیکر تراشی

307 بازدید | 6 پست

نمیخام نون جراحین و دکترای عزیزو آجر کنم ولی نظرتون چیه با رژیم و ورزش پیکرای مطهرتونو بتراشین بصرفه تر هم هست با این وضع اقتصادیا 

سالم مقرون بصرفه در اقساط چندین ماهه ای ک به باشگا پرداخت میکنید

(نصحیت خواهرانس با لحن خوب خوانده شود تورا به جدتون)هی خدا😫😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

موافقم 

البته اینکه چاق نیستم و ۵۶ کیلو هستم هم بی تاثیر نیس😉

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
حالم از اسمش ب هم میخوره  پیارسال ی عزیزی رو بخاطر این عمل از دست دادیم یهو

جدی؟؟سالم بود قبلش؟اخه چرا؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم از اسمش ب هم میخوره  پیارسال ی عزیزی رو بخاطر این عمل از دست دادیم یهو

این عمل ها واقعا خیلی ضرر دارن چه بهتر که آدم از راه اصولی و درستش پیش بره تسلیت میگم🖤

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

موافقم  البته اینکه چاق نیستم و ۵۶ کیلو هستم هم بی تاثیر نیس😉

از لحظه ای که اومدم سایت همش پیکر تراشی لیپوماتیک و این داستانا😐🤦🏻‍♀️

خلاصه ک چشام دنیاییه