2777
2789

من چهار میلیون جنس خریدم از ی جا آنلاین الان تو واتساپ پیام میدم هی میگه پولو میزنم و بعد بهونه میاره .منم از تک تک پیاماش اسکیرین شات دارم و حتی اسکیرین ریکوردر گرفتم .کسی میدونه شماره واتساپ فتا چنده و اینکه مراحل شکایت چجوری دادگاهم باید برم یا همون مجازی پیگیری میکنند؟اگه راهی میدونید بگید توروخدا دستم بند بچمه الان شکایت حضوری نمیتونم برم چند تا بلاگر اینارا دیدم ب واتساپ فتا پی دادن.

و اینکه اون پیج میدونم کلاه بردار نیستن مغازه حضوریم دارن نمیدونم با من چرا اینکارا میکنن

هر بار این تیکر میاد جلو تر چقد ذوق میکنمم برات جانَکَم😍خدا یا خودت حافظ همه تو دلیا باش دامن منتظراشم سبز کن😍

شماره واتساپ فتا رو نمیدونم ! ولی میتونی زنگ بزنی ۱۱۸ شماره ی فتا رو بگیری..باهاشون صحبت کنی میگن بهت دیگه

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره واتساپ فتا رو نمیدونم ! ولی میتونی زنگ بزنی ۱۱۸ شماره ی فتا رو بگیری..باهاشون صحبت کنی میگن به ...

مرسی عزیزم

هر بار این تیکر میاد جلو تر چقد ذوق میکنمم برات جانَکَم😍خدا یا خودت حافظ همه تو دلیا باش دامن منتظراشم سبز کن😍