2777
2789
عنوان

یعنی چی میگه حضرت یوسف به پدرش بی احترامی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3176 بازدید | 151 پست
استغفراللهیاد کشتی گیر نقی معمولی افتادم🤣🤣

ماجرای کشتی گرفتن حضرت یعقوب با فرشته، یکی از سوء تفاهماتی است که نسبت به یهود یت ناشی از ترجمه اشتباه برخی مترجمین غیر یهود ی کتاب مقدس پیش آمده است. که بطور غلط آنرا کشتی با خد-ا ترجمه کرده اند.

در تورات سفر پیدایش فصل 32 آیه 24 می فرماید: و یعقوب تنها ماند و مردی با وی تا طلوع فجر کشتی گرفت. در آیه صریحا تا کید می گردد که مردی با او کشتی گرفت. و البته در چند آیه بعد (آیه 28) می فرماید: زیرا با الوهیم و انسان مجاهده کردی و نصرت یافتی. کلمه الوهیم به مفهوم فرد یا شخصی که دارای قدرت می باشد. از صفات و کنیه های خداواند نیز می باشد و به معنای خدایی که همه نیروها از او منشا گرفته، بکار می رود.

در ضمن الوهیم به معنای فرشته، قاضی، حاکم و . . . نیز می باشد که در ترجمه های غلط موجود در بازار کلمه الوهیم در این آیه خداوند معنی شده است که با توجه با آیه 24 که صراحتا مردی قید می کند اشتباه است و معنای صحیحی فرد قدرتمند یا فرشته می تواند باشد که با توجه به کتاب هوشع نبی فصل 12 آیه 4 و 5 که در مورد همین واقعه در آیه 4 کلمه الوهیم و در آیه 5 کلمه مَلاخ به معنای فرشته را بکار میبرد الوهیم در این عبارات به معنای فرشته می باشد که طبق باور یهود این فرد، فرشته حامی برادر حضرت یعقوب میباشد.

در نهایت این را هم باید اضافه کنیم که بر اساس اصول دین یهود خداوند جسم نیست و به ماده نیز شبیه نمی باشد.

iranjewish.com/FAQ/FAQ40_Hazrat_Yaghob

🫥!!من نخوندم انجیل یا توراتو اینو تو ی کتاب متفرقه خوندم

ماجرای کشتی گرفتن حضرت یعقوب با فرشته، یکی از سوء تفاهماتی است که نسبت به یهود یت ناشی از ترجمه اشتباه برخی مترجمین غیر یهود ی کتاب مقدس پیش آمده است. که بطور غلط آنرا کشتی با خد-ا ترجمه کرده اند.

در تورات سفر پیدایش فصل 32 آیه 24 می فرماید: و یعقوب تنها ماند و مردی با وی تا طلوع فجر کشتی گرفت. در آیه صریحا تا کید می گردد که مردی با او کشتی گرفت. و البته در چند آیه بعد (آیه 28) می فرماید: زیرا با الوهیم و انسان مجاهده کردی و نصرت یافتی. کلمه الوهیم به مفهوم فرد یا شخصی که دارای قدرت می باشد. از صفات و کنیه های خداواند نیز می باشد و به معنای خدایی که همه نیروها از او منشا گرفته، بکار می رود.

در ضمن الوهیم به معنای فرشته، قاضی، حاکم و . . . نیز می باشد که در ترجمه های غلط موجود در بازار کلمه الوهیم در این آیه خداوند معنی شده است که با توجه با آیه 24 که صراحتا مردی قید می کند اشتباه است و معنای صحیحی فرد قدرتمند یا فرشته می تواند باشد که با توجه به کتاب هوشع نبی فصل 12 آیه 4 و 5 که در مورد همین واقعه در آیه 4 کلمه الوهیم و در آیه 5 کلمه مَلاخ به معنای فرشته را بکار میبرد الوهیم در این عبارات به معنای فرشته می باشد که طبق باور یهود این فرد، فرشته حامی برادر حضرت یعقوب میباشد.

در نهایت این را هم باید اضافه کنیم که بر اساس اصول دین یهود خداوند جسم نیست و به ماده نیز شبیه نمی باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته با این شروع نمیشه هامن کل تورات روخوندمبله اینی که میفرمایید هست ولی با این شروع نمیشهچیزهای د ...

من یک بار دیگه جست و جو کردم و این هارو پیدا کردم:

من یک بار دیگه جست و جو کردم و این هارو پیدا کردم:ماجرای کشتی گرفتن حضرت یعقوب با فرشته، یکی از سوء ...

بله کاملا درست میگی

ولی با اینکه فرمودید که تحریف شده نظرای مختلفی هست که بیشترشم میگن تحریف نشده

مسلمانها بیشتر اعتقاد به تحریف دارن

تمام ترجمه هایی هم که توی کلیساها و کنیسه ها استفاده میشن زیر نظر متخصصین خودشون ترجمه شدن و کاملا معتبر هستن

و توی متن کلمه خدا اومده که نمیشه این رو منکر شد

و توی باوریهود هم خداوند و فرشته ها میتونن خودشون رو به صورت جسم در بیارن و روی زمین مثل ما زندگی کنه

حالا شاید منم بزنید

ولی بنظر من حضرت یعقوب هم به خورده مقصر بودن

برای همین خدا یوسف رو ازشون دور کرد

چونکه به وضوح بین بچه هاتون فرق میزاشتن....

بچه ها هم حسودیشون شد و....

کاربری چهارمه خیرسرم🥲

من ادعایی ندارم تو تاریخ واقعا 

اما  مگه پیامبری  هم نسل به نسل میچرخیده؟ 

مگه این نبود که خداوند در جاهای مختلف یه سری بنده هاشو شخصا به پیامبری انتخاب میکرده 

اگه قراره از پدر به پسر برسه که نمیشه

ولی لاوی هم وسیله ای بود برای زنده ماندن یوسف حقش بود سهمی ببره از پیامبری

درسته 

اون نزاشت یوسف رو بکشن گفت پیامبر زاده قتل نمیکنه 

دیگم اینکه وقتی یعقوب میخواست از شتر بیاد پایین ( در وقت دیدار یوسف ) لاوی کمک میده یعقوب آروم اومد پایین 

یوسف میخواست از اسب پیاده بشه که یه لحظه به ذهنش خطور کرد من وزیر کشورم همینحا می مونم 

تو قصر جبرئیل به یوسف میگه یوسف کف دستت رو باز کن یوسف باز کرد و نوری کوچک از دستش خارج شد یوسف گفت این چه نوری بود جبرئیل گفت نور ادامه ی نسل پیامبری بود که از صلب تو خارج کردیم و هیچ پیامبری از صلب و نسل تو نخواهد بود و چون لاوی احترام پدر کرد و در گذشته نیر مانع قتل تو شده بود و با تو مهربانتر بود نور نبوت رو به صلب و نسل اون منتقل میکنیم 

چرا؟ابراهیم هم خلیل خدا شد هم امام دیگه چیکار باید بکنه😂😂😂

آره تو قرآن گفته ابراهیم دوست خدا بود

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

درسته اون نزاشت یوسف رو بکشن گفت پیامبر زاده قتل نمیکنه دیگم اینکه وقتی یعقوب میخواست از شتر بیاد پا ...

پس چرا اینو تو فیلم یوسف پیامبر نشون ندادن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

پس چرا اینو تو فیلم یوسف پیامبر نشون ندادن

قرآن گفته ( وقتی داشتن نقشه میکشیدن یکی از برادران گفت البته که نباید اون را بکشید ، بلکه او را از پدر دور کنید و ... تا متوجه ما شود بعدش توبه میکنیم { اکثریت مفسران و تاریخ نویسان میگن لاوی بوده ، عده ی کمی هم میگن یهودا بوده بین این ۲ تا یکیش که احتمال قوی لاوی

این قضیه خارج شدن نور نبوت : 

کتاب تاریخ انبیا 

تاریخ طبری 

و ...