2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با وضعیت بریچ😐

3415 بازدید | 58 پست

سلام کسی سابقه زایمان طبیعی با وضعیت بریچ داشته؟ممکنه برم بیمارستان بگن طبیعی زایمان کن؟میترسم خیلی و این ک من 22 خرداد سونو دادم ک 34 هفته و 5 روزم بود یعنی الان باز سونو بدم امکان داره بچه چرخیده باشه؟البته خودم ک فک نمیکنم با این حرکاتش ک مثل قبله تغییری کرده باشه نمیدونم اصلا دیگه فرصت میشه برم برای سونو نوبت بگیرم یا نه استرس دارم دیونه میشم😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من طبیعی بدون بخیه میخوام نمیدونم میشه یانه

باید فیزیولوژی زایمان کنی یعنی مانایی که زایمان فیزیولوژی انجام میده بگیری دردت گرفت بیاد تو خونه کاراتو انجام بده نیم ساعت مونده بچه بیاد خودش ببرمتت بیمارستان که فیزیولوژیک شه بدون بخیه البته خودم تجربه ندارم مامایی که انجام می‌داد گفت اینجوریه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم توی همین هفته سونو دادم بریج بود بعد هفته ۳۶چرخید دوس داری سزارین زایمان کنی؟

آره خب اگه نچرخه ک جر میخورم طبیعی من همینجوریش هم درد زایمانم زیاده نسبت ب خیلی ها ک دیدم و تعریف کردن از سابقه زمانشون اینم با لنگ پاچه بیاد معلوم نیس چه بلایی سرمون بیاد☹️این ک دکتر ب منم گفته بود 2 هفته بعد از اون سونو یه سونو دیگه بگیر ک الان شده 21 روز  هنوز نرفتم بنظرت تو  هفته 37 هستم یا نه من ک قاطی کردم