2777
2789
عنوان

انقد از این دخترا بدم میاد ک!:///

871 بازدید | 60 پست

اینایی ک طرفدار بی تی اس هسن فازشون چیه؟😐همشونم ی مشت بچه ان اخرش میخاد چی بشه این بی تی اس به چه دردشون میخوره؟حس شاخ بودن و باکلاس بودن بهشون دست میده🤣

به شما واقعا چه ربطی داره کی طرفدار کیه؟

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز سلیقه ها متفاوته و بهتره به سلایق هم احترام بزاریم،شما خوشت نمیاد خیلیا هستن که خوششون میاد از این چیزا

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

خواهر منم آرمیه ولی زشته این طوری میگی با اینکه من خودمم نمی‌پسندم ولی علایق هرکس محترمه تا وقتی بهت آسیب نزده بذار خوش باشن

خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن💕.              الهم عجل لولیک فرج🤲

طرفدار هرکسی بودن به خودشون مربوطه نمیتونی به فن کسی توهین کنی تو سایت عمومی قطعا اینجام تعداد ارمیا زیاده

💎𝕸𝖔𝖔𝖓 𝖙𝖆𝖚𝖌𝖍𝖙 𝖒𝖊 𝕴 𝖈𝖆𝖓 𝖘𝖍𝖎𝖓𝖊𝖊𝖛𝖊𝖓 𝖜𝖍𝖊𝖓 𝖎𝖙𝖘 𝖉𝖆𝖗𝖐⿴                             اوُردوزمغـزی دراثـر مصـرف زیاد فکـر⎙            ناشناس : https://abzarek.ir/service-p/msg/1174293

من از بی تی اس خوشم نمیاد (جاذبه ای برا گروه سنی من نداره)، ولی مشکلی ندارم بچه ها و نوجوون ها دوست داشته باشن

اقتضای سنشونه، ما هم نوجوون بودیم تو فاز خاص خودمون بودیم، با یه سری چیزا مسخره دیگه احساس شاخی می کردیم. بعد گذشت اون دوران بزرگ شدیم رفتیم سر کار و زندگی مون

اینقدر حرص خوردن سر علاقمندی های نوجونا به نظرم عجیبه!!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!