2777
2789
عنوان

انقد از این دخترا بدم میاد ک!:///

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 60 پست
ولی واقعا بیشترشون ۱۲ سال یا ۱۳ سالشونه خیلی کوکچولوعن🥺

عزیزم اون مال چندین سال پیشه به خدا ما هم ادمیم بزرگ میشیم منم 13 بودم ارمی شدم الان دارم میرم 17 ارمی ام دوست دارم 23 ساله ارمی هست مادر خودم با 50 سال سن ارمی هست ربطی به سن نداره واقعا اتفاقا الان بیشتر بین رنج 16 تا 25 هستیم 

کاربر قدیمی هستم از سال 98 اینم کاربری سومم هست . اگه دلت گرفته اگه که ناامیدی بخند اره بخند                                                                        نایاگاراپوپو اینو هر کسی نمیفهمه فقط خودمون میفهمیم ^-^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا برای همین خیلی بدم میاد ک ادای شاخا و باکلاسا رو در میارن

بعضیاشون خیلی خوبن^^

ولی بعضی های دیگه تا یه چی‌میگی فحشششش‌ بااارون میکنن آدم‌رو *-*

و میدونی چیه قصد توهین ندارم ولی بیشتر این طرفدار ها چیزایی رو بهش میگن روشن فکری که اصلا با دین و با عقل جور در نمیاد

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

توهین نکردم فق گفتم از این نوع دخترا بدم میاد:/

متنتو یبار خودت بخون 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

وای دقیییییقااا 

درسته باید ب سلایق و اینها احترام گذاشت ولی خدایی بی تی اس و ارمی بودن و اینا تا الان چ گلی ب سرشون زده؟؟؟

چیز جدیدی علم  ودانشی هیچییی بهشون اضافه نمیکنه 

صرفا ی دسته کراشن ک مجذوب ظواهرشون شدن

لازم نیس ازچیزی خوشتون میاد همه جا تبلیغ کنین و راجبش صحبت کنین،هرجا میرم صحبت اینام هست

نظر من بود با احترااامم

عزیزم اون مال چندین سال پیشه به خدا ما هم ادمیم بزرگ میشیم منم 13 بودم ارمی شدم الان دارم میرم 17 ار ...

من امار گرفتم عزیزم‌ خیلیییی‌هاشون البته تو ایران ۱۳ یا ۱۲ ساله هستن مخصوصا تو پینترست من که شخص خاصی رو نگفتم عزیزم^^

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

اولش گفتی خوشم نمیاد ولی آخرش میگی چیزای مسخره هواسم هست عرضم به حضورت فقط جوونا نیستن که طرفدار بی ...

همیشه هر چیزی طرفدارهای خارج از سن هم داره

ولی بدنه اصلی طرفداری بی تی اس نوجونان، حالا تعدادی از بزرگسالا هم دوست داشته باشن منافاتی با اصل قضیه نداره

تتلو هم مثلا اکثر طرفدارانش دخترای ۱۵ تا شاید ۲۲ باشن

طبیعتا خارج از این رنج سنی هم طرفدار داره فقط جامعه آماری کمی ان

بحث سر این نیست بی تی اس از نظر من مسخره هست یا نیست (بله از نظر من مسخره اس، ولی خب خیلی چیزا هم من ممکنه دوست داشته باشم که مسخره ان، موضوع این نیست)، بحث سر اینه چرا علایق مسخره یا غیر مسخره یه عده دیگه باید اینقدر ما رو اذیت کنه. مخاطب حرف من تو این مورد خاص اسیه

وگرنه اینکه من واقعا چه نظری در مورد بی تی اس دارم به خودم ربط داره😁 همونطور که علایق شما هم به خودتون ربط داره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!