2777
2789

دوماه یبار اونم تو خونه خودمون درست میکنیم از بیرونی شاید سالی یکی دوبار داداشم بگیره بیاره خونه بخوریم وگرنه خودمون نمیخوریم الان هم جند وقته به شدت هوس کردم🥺

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اوه من خودم چند ماهه پیتزا نخریده بودم دیروز رفتم بیرون خوردم تک نفره ۴۵ متوسط هم ۵۵ هستش کافه ه ...

كباب چنده 😂 اينجا خوبش بيست و هشت يا سي اين حدودا

یک عدد چپی 

هفته ای ۳/۴ بار😑

سلام من روشنام،تقریبا نوزده سالمه و عید غدیر امسال عقد کردم و تازه عروس حساب میشم اگر میشه واسه خوشخبتیم دعا کنید🌷😊دوست داشتم توی امضام ماجرای چادری شدنمو بگم😍من خانواده مذهبی دارم ولی خب روی حجاب هیچ حساسیتی به خرج نمیدادن،منم حجابم معمولی بود،یادمه کلاس نهم بودم میرفتم دهم تصمیم گرفتیم بریم یادمان شهدای والفجر 8وقتی رفتیم یه بنر بود درمورد یکی از شهدای غواص که ⁩درمورد حجاب گفته بودن.نمیدونم چرا از همون موقع که اومدم خونه اصرار به چادری شدن داشتم 🥺😍بعد یکی دو ماه رفتیم بازار به اصرار من یه چادر عباس عربی گرفتم و تا الان با عشق چادرو سر میکنم.در برابر امضای من گارد نگیرید. خواهشاً چون چندین نفر قبلا توهین کردن ولی طوری که من به حجاب شما احترام میذارم شما هم احترام بذارین⁦♥️⁩🌷
پروفایلت خودتی عزیزم ؟

بله

میشه برای‌ آرومتر‌ شدن زندگیم‌ صلوات بفرستی🥺🌹با نظرم مخالفی ریپ نزن‌ حوصله بحث ندارم   توی زندگی‌ مردم‌ فضولی نکنیم‌ دنیای‌ بهتری میشه🤝🏻