سلام بچه اولم از اول که حامله شدم و هنوز جنسیت نمیدونستم گفتم مرسانا میزارم و مرسانا هم شد سر پسرم اول سام مدنظرم بود بعد گفتم امیر سام بزارم آخرش هم همسر جان آرسام پیشنهاد داد که پسندیده شد 😁و اسم پسملی شد آرسام
من اسم بچه هامو انقدرررر همه دخالت کردن مخصوصا مادرم اخرشم خراب کردن اسمای بچه هامو و اصلا خوشم نمیاد از اسماشون 😔
کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عشق چشم بسته دلو بهت دادم❤با پای خودم 🦶به دامت افتادمم.دیگهچی میخوای از جونه یه آدم🤔عشق تو این قهر و آشتیای یه ریزی بهم میزنی هی مگه مریضی🤒با این همه باز چه عزیزی😍عشق بوسه ای💋وسط پیشونی.یه زخمی که تا همیشه میمونی به جون خودت درد بی درمونی🤕عشق غمه قشنگ پرطرفداری حیف تو که فقط مردم آزاری😬میای میری چه بیکاری🙁آهای عالیجناب عشق فرشته 🧚♀️عذاب عشقحریف تو نمیشه این قلب بی صاحاب عشق.منو دیوونه میخوای تو اینجوری خوشی عشق ولی بازم دمت گرم چه زیبا میکشی 🤪عشق😍
من ک اصن نفهمیدم چجوری خودمو رسوندم خونه مامان بزرگم اولین نفر من بهش خبر بدم 😁😍
مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️ انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:
من اسم بچه هامو انقدرررر همه دخالت کردن مخصوصا مادرم اخرشم خراب کردن اسمای بچه هامو و اصلا خوشم نمیا ...
عزیزم 😢
میشه اسماشونو بگی.تو خونواده ماهم پدرشوهرم برا اسم همه نوه هاش دخالت کرد و سر اسم همشون ی دعوایی انداخت ولی سر اسم دختر من بابام اصرار کردو نتونستم نه بگم بهش.پرنیانو کرد پرنیا همش حس میکنم اسمش ناقصه
عزیز دلم این استیکر مناسب نیس اسم مرسانا قشنگه و سلیقه آیه چون شما خوشت نمیاد دلیل نداره اینجوری بگی ...
عزیزم من کاملا بی غرض گفتم یعنی فراوانی این اسم بزن تو سایت ثبت احوال اصلا افتضاح شده. بازم بقول خودتون سلیقه ایه ولی بنظر من هرچی زیادتر از حد خودش باشه دلو میزنه
منم همدانم. پارک که میری ۹۹ درصد بچه ها مرسانا هستن 🤢
وااا این چ رفتاریه 😐😕
چون شما نمیپسندین دلیل نمیشه اینطوری برخورد کنید
یکم شخصیت لطفا
مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️ انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:
ای بابا چه بد کاش تا لحظه آخر نمیگفتی حالا هم عیب نداره حتما اسماشون قشنگه
اصلا به گفتن من نبود همون اول که جنسیت مشخص شد مادرم یه اسم مذهبی و تکراری گفت که باااااید بزاری همینو شوهرمم میگفت از همین اسم ۶ تا تو خاتواده من داریم ۳ تا توی خانواده خودتون ،خودت یه اسم جدید و به روز انتخاب کن به سلیقه خودت بزار روی بچمون ،اخرشم رفتنی ثبت احوال یه اسم عجله ای از نت دراوردیم همونو گذاشتیم
کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
وااا این چ رفتاریه 😐😕 چون شما نمیپسندین دلیل نمیشه اینطوری برخورد کنید یکم شخصیت لطفا
احه خیلی اسامس پر تکرارن خب چه ۶یبی داره جتما زیبا بوده که مورد پسند بوده قرار نیس هر اسم فقط چند تا باشه که من که اصلا واسم مهم نبوده و نیست فقط مهم اینه به دل خودم بشینه