2777
2789
عنوان

اسم بچه تون قرار بود چی باشه و چی شد؟چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 4614 بازدید | 209 پست
فقط انتخاب کردم من بچه ندارم،بچه دار هم نمیشم... شهرزاد،شهریار

هیچوخ ناامید نباش عزیزم

عموم اینا بعد ۱۵ سال بچه دار شدن الآنم فسقلی ۹ ماهشه

حالا جالبیش اینجاس ک با معده درد شدید رفته بودن بیمارستان چون پدربزرگم سرطان معده داشتن فوت شدن و زنعموم هم با همون علائم و خون بالا آوردن و ... 

فک کن تو اوج ترس و نگرانی یهو بهش گفته بودن بارداری

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول ی اسم پسر داشتم قبل از بارداریم و همونم گذاشتم   اجازه ندادم کسی دخالت کنه یا نظر بدا 

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      

من پدر شوه خدابیامرزم رضا دوست داشت وقتی حامله بودم  رفتم حرم امام رضا ازش خواستم پسرم صحیح سالم به دنیا بیاد دیگه با مشورت شوهرم به نیت امام رضا و پدر شوهرم علیرضا گزاشتم.انقدرم بهش میاد🤗🤗🤗

عشق چشم بسته دلو بهت دادم❤با پای خودم 🦶به دامت افتادمم.دیگهچی میخوای از جونه یه آدم🤔عشق تو این قهر و آشتیای یه ریزی بهم میزنی هی مگه مریضی🤒با این همه باز چه عزیزی😍عشق بوسه ای💋وسط پیشونی.یه زخمی که تا همیشه میمونی به جون خودت درد بی درمونی🤕عشق غمه قشنگ پرطرفداری حیف تو که فقط مردم آزاری😬میای میری چه بیکاری🙁آهای عالیجناب عشق فرشته 🧚‍♀️عذاب عشقحریف تو نمیشه این قلب بی صاحاب عشق.منو دیوونه میخوای تو اینجوری خوشی عشق ولی بازم دمت گرم چه زیبا میکشی 🤪عشق😍
۹۹ درصد اقوام و دوستان و همکاران و همسایه های ما اسم دخترهاشون مرساناس!🤔

منم همدانم.  پارک که میری ۹۹ درصد بچه ها مرسانا هستن 🤢

لطفا سوال نکنید. بله پروفایل خودمم  تو ارایشگاه ازم عکس گرفتن.