2777
2789

خیلی دلایلا دارم واسه خیانت شوهرم اما نمیتونم ثابت کنم اخرش من ناحق میشم اون حق خودشم با ادمی که به خونم پا باز کرذه 

من نامزدم با دوستم بهم خیانت کرد. نزدیک بود سکته کنم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نامزدم با دوستم بهم خیانت کرد. نزدیک بود سکته کنم

ارامشم بهم خورذه قبلا به همین خانم شک کردم از وقتی وارد زندگیم شده و پای دوستی باز کرذه شکم چن برابر شده نمیدونم چیکار کنم 😔

بعد من خودم شمارشو دیدم بهش نشون دادم باز ب گردن نمیگرفت میگفت فیکه😐😂

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

اولش بدترین حس دنیا هیچ وقت یادم نمیره نصفه شب بود تا صبح گریه کردم بدنم یخ شده بود دستام میلرزیدا اما هر بار باز وباز تکرار کرد ومن هر بار سردتر و برام عادی شد الان ناراحتم ولی نه مثل اولین بار در حد سکته بود برام عادی شده   شدم یه چیز توخالی 

بد جدا شدی ؟

اره جدا شدم.

بچه ها من کسی ک دوسش داشتم نامزد کرده😭😭😭  ی پیج  داره خودشو و نامزدش و یکی دیگ ک نمی  دونم کیه روش نوشته   بیا و بگو چگونه میشود دوست داشت غیر تورا..

اونیکه دوسش داره مک پیشش نیست چرا اینو نوشته

💌