2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن و چطور باهاش کنار اومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 23 پست
من ی بچه دارم ولی فک میکنم ادامه دادنم درست نیس به خودم توهین میکنم کاش مستقل بودم  راحت جدا می ...

امروز دیدم همون خانم تتویی که شوهرم داره رو اونم داره این به نظرتون دلیل نیس؟اما گردن نمیگیره 

نامزد بودین یا دوست پسر؟

ن نامزد بودیم.دوست پسر ک انتظاری ازش نمیره. چندبار با دوستم و نامزد دوستم ومنم و نامزدم رفتیم بیرون. تو اون چندبار ریخته بودن روهم و دوست شده بودن. بعد من هیچ نفهمیدم نامزد دوستم فهمید گفت

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی بچه دارم ولی فک میکنم ادامه دادنم درست نیس به خودم توهین میکنم کاش مستقل بودم  راحت جدا می ...

من هیجده سالگی بد چهار ماه عقد جدا شدم 

خیلی خجالت میکشم چون سنم کمه

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏
چندسالته؟

۱۹

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
۱۹

ببخشید این سوال و میپرسم 

ولی این که تو سن کم نامزدیت به هم خورد حس بدی نداری؟

من هیجده سالمه نامزدیمو به هم زدم ولی خیلی خجالت میکشم اول این که ازدواج زود هنگام و انتخاب کردم دوم این که به هم زدم

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

دیدم و الان هم باز دارم میبینم😞فعلا برو خودم نیاوردم،ولی بوقتش میخام مدرک داشته باشم تهدیدش کنم بگم ایندفعه اگر خیانت کردی ول میکنم میرم از آبروش میترسه.ولی متاسفانه اکثر اوقات چیزی که نیست ولی تو سروری تو نفسی کسی دیگه باشه هوسه.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ببخشید این سوال و میپرسم  ولی این که تو سن کم نامزدیت به هم خورد حس بدی نداری؟ من هیجده سالمه ...

من بیشتر پیش خانوادم شرمنده شدم. احه همه مخالف بودن خودم خواستم. و وقتی اون اتفاق افتاد خودم تا مرز سکته رفتم جسمی و روحی داغون شدم.دیگ بقیه برام مهم نبودن.

اصلا حس بدی نگیر حتی اگ روز عروسیتم بفهمی اشتباهه انتخابت باید برگردی. مگ بقیه تو سختیای زندگی هستن ک مهم باشن؟