2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر با خودخوانی یاد میگیرم

توی فیلم اموزشی‌معلم هی سوال حل میکنه و تو با خودت میگی وای چقدر راحته

وقتی خودت میری تست حل میکنی تازه میفهمی که اون چیزی که دیدی با اونی که خودت باید حل کنی فرق داره

تا خودت تست نزنی نمیتونی به مطلب مسلط بشی و فیلم اموزشی خیلی از زمانتو برای تست زدن و تمرین کردن میگیره 

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...

دوتاش مکمل همدیگه هست

فیلم های تاملند و کلاسینو ببینی دیگه کتاب های کمک اموزشی هم که میخونی انگار برات رو خوانی هست 

من برای شیمی و فیزیک که تاملند دیدم اینجوری بود 

انقدر خوب و کامل توضیح داده بودن که بدون خوندن درسنامه کل تست هارو میزنم.  من چون پیشخوانی میکنم اینایی که میگم جدیده برام با این حال دیگه نیازی به درسنامه ندارم. 

من بیشتر با خودخوانی یاد میگیرم توی فیلم اموزشی‌معلم هی سوال حل میکنه و تو با خودت میگی وای چقدر را ...

اره موافقم... ولی از اون طرف دیگه نیازی نیست زمان زیادی برای خوندن درسنامه بذاری

و اینکه یه مبحث که تدریس میکنن ازش زیاد تست حل میکنن باعث میشه با تیپ های مختلف اون سوال اشنا بشی و روش حلشون

بعدش دیگه خودت با تست زیاد روشون مسلط بشی

هر دو موسسه رو برای شیمی میبینیین؟؟

نه ریاضی کلاسینو بابک سادات عالیه

شیمی بابایی تاملند محشره

فیزیکم یحیوی تاملند ولی فیزیک خیلی سوال های سختی حل میکنه یه چندجا هم شنیدم که تست هاش با تست های کنکور چندان ربطی نداره دو دل شدم ولی بازم چون هرچی دنبال دبیر خوب میگردم همه میگن یحیوی همین رو میخوام ادامه بدم. 

میشه اونایی ک خوبن رو معرفی کنین

من فقط عربی آقای فلاح راضی بودم فوق العادست ینی ببینی عاشق عربی میشی عربی رو کاملا متفاوت و روون تدریس میکنه جالب اینه که من فیلمشو فقط يک سومشو دیدم کنکور فک کنم بالا ۶۰ درصد زدم 

اره موافقم... ولی از اون طرف دیگه نیازی نیست زمان زیادی برای خوندن درسنامه بذاری و اینکه یه مبحث که ...

به شرطی که بلافاصله بعد از کلاس مطالب مرور بشه و تست زیادی زده بشه خیلی میتونه مفید باشه

اما اگه کسی به همون مطالب کلاس و تستایی که معلم حل کرده اکتفا کنه و تلاش زیادی نکنه خیلی به ضررش خواهد شد

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...