2777
2789
عنوان

تجربه هاتون در مورد لیزر

496 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها از تجربه تون در مورد لیزر میگید،ک چ دستگاهیی خوبه ،پوست بدنتون چ رنکی بوده موهاتون چ جوری بوده (ضخیم و مشکی یا نازک و بور یا نازک و مشکی...)با چ دستگاهی رفتین؟چند جلسه ؟و راضی بودین یا ن 

حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه

من ۵ ساله تجربه لیزر دارم...کلا قبل لیزر باید پوستت اسکرین بشه برای انتخاب دستگاه متناسب و نکات قبل و بعد لیزر رو رعایت کنی تا تتیجه بده

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ ساله تجربه لیزر دارم...کلا قبل لیزر باید پوستت اسکرین بشه برای انتخاب دستگاه متناسب و نکات قبل ...

یعنی چی اسکرین بشه

منم تازه میخوام برم رفتم ازمایش هورمونی وسونو دادم حالا انشاله هفته اینده میرم ولی جایی که میرم هزینه خیلی زیاده فقط پاها 1 خورده ای

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
موهای ضخیم مشکی پوست سفید اسم دستگاهو نمیدونم سه جلسه رفتم خیلی خوب بود از اولین جلسم تغییرو دید ...

وای   اسم دستگاهو بگو!!!!

با الکس رفتم  اونجایی ک موهام ظخیم بود جواب داده  ولی موهای نازکم خوب جواب نداده  ...

الکس همون الکساندریته؟