2777
2789
عنوان

سوال مهم من درباره قابلمه های استیل

| مشاهده متن کامل بحث + 47746 بازدید | 50 پست
من چند سالیه استیل دارم، فوق العاده راضیم برای برنج بهترین کار اینه که آبش که جمع شد زیرش شعله پخش کن باشه و شعله ها زیاد نباشه اصلا نمیسوزه و البته ته دیگهای برشته و خوشمزه در میاره، خوبیش دیگه اش اینه که با یه سیم کشیدن مثل روز اولش نو و براق میشه ، من برای وقتایی که دلم برنج قالبی میخواد یه دونه هم تفلن دارم ولی عمده پخت و پزم با استیله ، مارکش هم korkmaz ترک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استیل دارم چندین ساله کی گفته میسوزه خراب میشه سیاه میشه ؟عبن روز اولشه بخصوص وقتی از ظرفشویی در میاد.برنج هم توش تا حالا نسوخته ته دیگم میشه عالیییی .سرامیک هم دارم فقط واسه کوکو کتلت استفاده میکنم و سایز بزرگاش وقتی خورش و مرغ واسه مهمون میزارم.ولی استیل مرغوب دیگه ادم خیالش راحته موادی وارد غداش نمیشه
منم شنیدم استیل خوب نیس کارال که ایرانیه و خیلی تبلیغ و تعریف میشه ازش منم دوس داشتم زودتر اسنا میشدم و میخریدم البته اگه واقعیت داشته باشه چودنه نمیدونم یا سرامیک ولی اصلا مثه قابلمه های دیگه زخمی نمیشه و میشه با کفگیر استیل باش کار کرد!!
🙃
اونجور که من شنیدم کارال اصلا خاصیت اینکه غذا بهش نچسبه مثل تفلن و چدن رو نداره در واقع فکر کنم چند لایه آلومینیومه تقریبا مثل همون قابلمه های روحی به خاطر همین میگن باید بذارین کامل گرم بشه بعد توش غذا سرخ کنید و ... من که از یکی دونفر که داشتن شنیدم راضی نبودن پیش خودم هم فکر کردم چه کاریه در واقع فقط رنگ و لعاب داره وگرنه همون قابلمه آلومینیوم معمولی هم همین خصوصیتها رو داره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

هیچی مثل رویی های قدیم نمیشه.نه ظرافتی داشتن نه چیزی تا دلت میخاست با کفگیر به ته دیگش حمله میشد قابلمه اخ نمیگفت.ته دیگش خوشمزه .عالی.ظرفهای اللن با سلام صلوات باهاشون باید رفتار کرد که چیزیشون نشه.رنگ لعابش نریزه .از کیفیت نیفتن.
من همه جور قابلمه رو امتحان کردم تفلون رو برای برنج مهمونام استفاده میکنم سرامیک هم داشتم تا 6 ماه اول خوبه بعد دیگه غذا توش میچسبه چدن هم باز خط و خش رو داره مس هم فقط برای برنج خوبه اونم نباید همیشه استفاده کرد سنگی هم برای آبگوشت و خورشت خوبه ولی غذا توش عالی میشه رویی الان که آلومینیومه و سمیه و آلزایمر میاره به علاوه تهشون نازکه و غذا زود میسوزه استیل از هر نظر عالیه فقط در مورد پخت برنج قلق داره سریع هم تمیز میشه و خیلی بهداشتیه اصلا تغییر رنگ نمیده اگه داد با یه قاشق سرکه دوباره مثل اولش میشه اما برای مهمان بهتره استیل نباشه چون آدم اون زمان عجله داره در حالی که پخت و پز تو استیل باید با شعله کم باشه