2777
2789
عنوان

شما باشین چ تصمیمی برا زندگیتون میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایگاه اجتماعی میخوای باس درس بخونی

درس ک میخونم همزمان میرم دانشگاه روانسناسی اگر پزشکی نخونم  ولی میخوام در کنارش ی شغل با اون توصیفات و سرمایه ای ک گفتم راه بندازم نمیدونم چی 

همون تجارت و کارخونه هم قوانین خودش رو داره و باید درسش رو بدونی ، پس بهتره رشته ای بخونی که اینا رو پوشش بده و کمکت کنه

پول هم که هست خیلی خوبه و همزمان میتونی استارت یه کار رو بزنی یه کار تولیدی ، حالا بسته به جایی که هستی و پتانسیلی که داره امکاناتی که داره ، باید حساب کتاب کنی چقدر تو اون منطقه فروش خواهد داشت ... مثلا صنایع غذایی ، صنایع دستی ، تولیدات مربوط به بهداشت یا مدرسه و ..

عجب 
درس ک میخونم همزمان میرم دانشگاه روانسناسی اگر پزشکی نخونم  ولی میخوام در کنارش ی شغل با اون تو ...

چقد داری

آقا هستم                                                      تا مرد سخن نگفته باشد/عیب و هنرش نهفته باشد
قطعا دومی ببخشید به خاطر عدم عفت کلام ولی میخوام حق بگم فکر کردی دانشگاه برات ریدن؟ من یه رشته تا ...

خوب دومی مثلا چ کاری ؟ از کی مشورت بخوام من اصلا نمیدونم چکاری و چطور شروع کنم و از کی مشورت بخوام 

عزیزم فان بود خب ایشون تمام کارایی که با پولش میشد انجام بده گفتن ن منم ب شوخی اینو گفتم

میدونم عزیزدلم 🤭 ولی خیلی هم غم انگیزه که تا ۴ سال پیش با نصف این پل میشد براحتی یک خونه خرید ولی حالا یشه حتی روش سرمایه گذاری درست اتجام داد🤦‍♀️

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…

الان آرایشگری و مغازه جایگاه اجتماعی خوبی ندارن؟؟؟

عزیزم کاری که پول توش زیاد باشه جایگاه اجتماییشم زیاده

ناخنکار من میشناسم ماهی ۲۰۰ به بالا درامدشه مطمئنن از مهندسی که ماهی ۴۰ تومن مثلا درامدشه جایگاه اجتمائی بالاتری داره

میتونی یه سالن عالی بزنی اگرم چیزی موند یه ماشینی چیزی بگیری

یا مهاجرت

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
قطعا دومی ببخشید به خاطر عدم عفت کلام ولی میخوام حق بگم فکر کردی دانشگاه برات ریدن؟ من یه رشته تا ...

دارچین جان جسارتا رشتتون چی بوده؟

گل سرخم چرا پژمرده حالی؟         بیا قسمت کنیم دردی که داری بیا قسمت کنیم، بیشش به من ده                                        که تو کوچک دلی، طاقت نداری!  
۸۰۰ میلیونو میشه بگی از کجا آوردی؟🙂 من جات بودم هم درس میخوندم هم کار ...

درس ک میخونم ولی اگر قرار باشه پزشکی نباشه  میخوام اون کاری ک گفتم راه بندازم اما نمیدونم کدوم درسته کنکور پزشکی بمونم یا ن اون کارو کنم 

میشه ؟  بعدشم چ شرکتی مثلا ؟ خودمم دوست دارم شرکت داشته باشم اما نمیدونم اصلا شرکت چی چی

ن گلم اونو ب شوخی گفتم ولی فکر کنم بتونی یه کار کوچولو مث شرکت بسته بندی تولیدی لباس از اینجور چیزا بزنی