2777
2789
عنوان

شما باشین چ تصمیمی برا زندگیتون میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهین نکن یعنی چی بی کلاس ترین شغل واقعا که😐 کسایی که توی این کاران واقعا زحمت میکشن و حقوقشونم عا ...

بله درست میگین توهین نباید کرد ولی اخه عصبی شدم گفتم این کارو دوست ندارم اصلا من حس خوبی ندارم     من کاری ر  نمیخوام ک صرفا فقط پول داشته باشه    من جایگاه اجتماعی خیلی بالا برام خیلی مهم تره تا پول

الکی عمر خودتو پای رشته ای مثل پزشکی نذار  چون رشته ای هست که اگه بخاطر پول بری جلو کم میاری&n ...

ممنونم عزیزم ولی اخه  کسی نیس اطافم جتی مشاور نیس   گفتم اینجا بپرسم شاید یکی تونست اصلا کسیو ک مشاوره بهم معرفی کنه

ببین به چی علاقه داری لیست کن و تحقیق کن راجبشون 

باید بدونم چ کارایی هست ک بعد انتخاب کنم علاقه دارم یا ن     اخه اصلا نمیدونم با این شرایطی من میخام چ کارایی میشه انجام داد

علاقه نداری هیچ توهینم میکنی که بی کلاس ترین شغلن! رسما به خیاطا و آرایشگرا ترهین میکنی دنبال جایگا ...

بله توهین کردم ولی من ی چیز دیگه گفتم شما ی چیز دیگه من گفتم این دوتا کارو نمیخاممم دلیللمم اینه ک اصلاااا از نظر من جایگاه اجتماعی خوبی ندارن حتی اگر ملیاردر بشم از ته دلم  به کسی ک خیاطه یا آرایشگره تحسین نمیکنم بشخصه   اینا رو نگفتم   کسی ناراحت نشه ولی باز تو پیشنهادا اینو میگن خوب گفتم اینا رو علاقه ندارم 

خب محل زندگیت مهمه که کجا باشه و اینکه مثلا مغازه داری یا نه یه تومن خیلی پول زیادی نیس ولی خیلی خوب ...

ببین ما منطقه ای هستیم ک خونه ۳۰۰ ۴۰۰ میلیونی ۷۰ ۸۰ متری گیر میاد منظورم اینه شهر بزررررگی نیس و زمیناش خیلییی با ارزش نیس 

ببین ما منطقه ای هستیم ک خونه ۳۰۰ ۴۰۰ میلیونی ۷۰ ۸۰ متری گیر میاد منظورم اینه شهر بزررررگی نیس و زمی ...

باغ چی داره میتونه دام داری داشته باشی مثلا سه چهار تا گاو بگیری تو گاوداری داشته باشی

آقا هستم                                                      تا مرد سخن نگفته باشد/عیب و هنرش نهفته باشد
بله توهین کردم ولی من ی چیز دیگه گفتم شما ی چیز دیگه من گفتم این دوتا کارو نمیخاممم دلیللمم اینه ک ا ...

نگفتی جایگاه اجتماعی بالایی ندارن(نمیدونم وقتی یکی این همه درامدش زیاده و سخته کارش و از خیلی از دکتر مهندسا پولدار ترن شما اینجوری فک میکنی)گفتی بی کلاس ترین شغلن!

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
بله درست میگین توهین نباید کرد ولی اخه عصبی شدم گفتم این کارو دوست ندارم اصلا من حس خوبی ندارم   ...

سعی کن تا جایی که میشه کنترل کنی تو این مورد چون واقعا زحمت میشکن و کسی که این شغل رو داره واقعا بهش برمیخوره بعدم به اندازه کافی جبهه هست نسبت به این شغلا دیگه بدترش نباید کنیم

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن