2777
2789
عنوان

شما باشین چ تصمیمی برا زندگیتون میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 73 پست
بنظرم برو یا رنگ یاد بگیر یا ناخن واسه خودت سالن بزن پول در بیار

گفتم ک از این کارا متنفرم کجاش جایگاه اجتماعیی داره خدایی ؟ بنظر من بی کلاس ترین شغل خیاطی و ارایشگریه  بعدم کلا شخصیت من با اینا نمیخونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم عزیزدلم 🤭 ولی خیلی هم غم انگیزه که تا ۴ سال پیش با نصف این پل میشد براحتی یک خونه خرید ولی ح ...

اره دیگه همه چی واسه ما جوونا شده رویا خونه و ماشین بگیر تا حتی یه گوشی ک خودم خیلی وقته میحام بگیرم نمیتونم

درس ک میخونم ولی اگر قرار باشه پزشکی نباشه  میخوام اون کاری ک گفتم راه بندازم اما نمیدونم کدوم ...

نگفتی اون ۸۰۰ میل رو چجوری بدست آوردی😁

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

مشکل کار راه انداختن اینه که وقتی تو اون‌ زمینه آشنا‌ نداشته باشی توقع شکست و از دست رفتن سرمایه رو هم داشته باشی. همینجوری کار راه بندازی و بگیره خیلی فانتزی به نظر میرسه

گل سرخم چرا پژمرده حالی؟         بیا قسمت کنیم دردی که داری بیا قسمت کنیم، بیشش به من ده                                        که تو کوچک دلی، طاقت نداری!  
علاقه مهمه  ب چی علاقه داری  جایگاه اجتماعی میخوای درس بخون

ب جایگاه اجتماعی علاقه دارم بعد پول 

ولی انگار منظور منو بد متوجه شدن خیلیا بابا نگفتم اگر کنکور ندم نمیخونم دیگه 

میگمممم بشینم پشت کنکور تجربی برا پزشکی 

یا با اون سرمایه و معیارا ک گفتم ی کار راه بندازم و در کنارشم دانشگاه روانشناسی علاقه دارم میرم 

میشه ؟  بعدشم چ شرکتی مثلا ؟ خودمم دوست دارم شرکت داشته باشم اما نمیدونم اصلا شرکت چی چی

برو سایت میدون ،کلی شغل و کارآفرینی بهت معرفی می‌کنه ببین کدوم رو میتونی راه بندازی،

هزینه خرید تجهیزات بالاس که اونم تسهیلات میدن،

مثلا کلنیک تخصصی مراقبت پوستی بزنی،میتونی خودت دوره ببینی و شروع به کار کنی 

یا فیزیوتراپی و سونوگرافی،طب سنتی و ... 

هم دوره های آموزشی هست که خودتون شروع به کار کنید هم اینکه میتونی نیرو استخدام کنی،

برو تو سایت اطلاعات هر شغل رو بررسی کن،اینجا فکر نکنم کسی اطلاعات کافی داشته باشه

گفتم ک از این کارا متنفرم کجاش جایگاه اجتماعیی داره خدایی ؟ بنظر من بی کلاس ترین شغل خیاطی و ارایشگر ...

توهین نکن یعنی چی بی کلاس ترین شغل واقعا که😐

کسایی که توی این کاران واقعا زحمت میکشن و حقوقشونم عالیه به نظرم بی کلاس کسیه که فک میکنه همچین شغلایی چون درس توش نبوده بیکلاسیه!

الان پول کلاس میاره خوبن اون مهندسایی که بیکارن یا ماهی ۱۰ تومن بزور در میارن؟؟

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
ب جایگاه اجتماعی علاقه دارم بعد پول  ولی انگار منظور منو بد متوجه شدن خیلیا بابا نگفتم اگر کنک ...

خوبه روانشناسی بخون در کنارش دوره های مختلف هم بگذرون متناسب با رشتتون میگم،

بعد هم مرکز مشاوره راه بندازه

ب جایگاه اجتماعی علاقه دارم بعد پول  ولی انگار منظور منو بد متوجه شدن خیلیا بابا نگفتم اگر کنک ...

الکی عمر خودتو پای رشته ای مثل پزشکی نذار 

چون رشته ای هست که اگه بخاطر پول بری جلو کم میاری 

وقتی ب روان شناسی علاقه داری حتما بخونش چون مسلما موفق تری ..اینجا شاید در رابطه با پولت ب نتیجه نرسی میتونی‌از چند تا کار بلد اطراف خودت بپرسی ..ولی خب معمولا میشه همون کاشت ناخن یا مغازه رو داشته باشی که میگی علاقه ندارم 

دیگه چیزی بیشتر از این ب ذهن من نرسید ..ان شاالله که موفق باشی 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵